A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Використання енергоресурсів під час війни

Використання енергоресурсів під час війни

За останні 10 років, рахунки за споживання електроенергії в Україні зросли в 2 рази, що стало наслідком появи в будинках сучасної техніки. З огляду на воєнний стан та падіння платоспроможності в населення, питання економії електроенергії в Україні не втрачає актуальності.

14:17 13.09.2022

«Гриби –це небезпечно!»

«Гриби –це небезпечно!»

   У Вінницькій області горе-мати назбирала в лісі грибів, серед яких виявилися й отруйні та приготувала з них страву. Стравою жінка нагодувала своїх дітей. Коли дітям стало зле, мати не звернулася до лікарні для надання дітям кваліфікованої медичної допомоги, а зайнялася самолікуванням. Після госпіталізації дітей до лікарні підозрювана не повідомила медиків, що годувала їх грибами. Час було втрачено та двоє малолітніх дітей віком 4 та 12 років померли.

12:55 12.09.2022

Втрачаємо найкращих…

Втрачаємо найкращих…

8 вересня, після майже чотирьох місяців боротьби за життя після важкого поранення, перестало битися серце славного сина України - Юрія Валерійовича Сініченко, 28-річного жителя Микулинець.

14:50 09.09.2022

ДО УВАГИ НАСЕЛЕННЯ!

ДО УВАГИ НАСЕЛЕННЯ!

Державна служба з надзвичайних ситуацій проводить на базі мереж операторів мобільного зв’язку заходи щодо реалізації проєкту з оперативного інформування населення про можливі загрози з використанням технології  Cell Broadcast та інформує:

10:29 09.09.2022

До уваги власників житлових приміщень, які розміщують внутрішньо переміщених осіб!

До уваги власників житлових приміщень, які розміщують внутрішньо переміщених осіб!

Аби отримати компенсацію від держави по програмі «Прихисток». Відповідно п.4 постанови Кабінету Міністрів України від 19 березня 2022р. № 333 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України):

11:05 08.09.2022

"Єдиний урок безпеки"

"Єдиний урок безпеки"

"Єдиний урок з безпеки" відбувся у навчальних закладах Якушинецької територіальної громади: КЗ "Микулинецький ліцей", КЗ "Некрасовський ліцей", КЗ "Дашковецький ліцей".

09:01 08.09.2022

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ: ОГОЛОШЕНО ЗБІР КАРТОПЛІ ДЛЯ ЛІКАРНІ

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ: ОГОЛОШЕНО ЗБІР КАРТОПЛІ ДЛЯ ЛІКАРНІ

Якушинецька громада, жителі усіх сіл, долучаються до благодійного збору овочів (картопля, морква, буряк, цибуля, часник, мед) для забезпечення харчування пацієнтів, котрі перебувають на стаціонарному лікуванні у КНП «Вінницька клінічна багатопрофільна лікарня».

08:25 08.09.2022

Малі агровиробники можуть отримати допомогу

Малі агровиробники можуть отримати допомогу

У Державному аграрному реєстрі триває прийом заявок в рамках нової програми допомоги малим агровиробникам на загальну суму понад 1,5 млрд грн (50 млн євро). Програма фінансується за рахунок бюджетної підтримки Європейського Союзу. Про це повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України.

11:49 06.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь