Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

5 січня відбулася виїзна нарада сільського голови

Дата: 05.01.2018 08:25
Кількість переглядів: 813

5 січня з 9.30 год по 11.00 год. очільник Якушинецької громади В.С. Романюк провів виїзну нараду в селах Лисогора, Ксаверівка, Майдан та Слобода-Дашковецька. Учасниками наради були: директор комунального підприємства «Сількомсервіс» Янчук В.І., начальник КП «Муніципальна поліція»  Ковальський М.М., В.о. старости сіл Ксаверівка та Лисогора Грузевич О.М., сіл Майдан та Слобода-Дашковецька Грабова Л.М.. Метою наради було вивчення стану комунального майна, розташованого в даних селах.

 В ході поїздки було оглянуто стан доріг та іншої інфраструктури. Зокрема, стан благоустрою кладовищ в даних населених пунктах та визначено обсяг робіт, які необхідно виконати для приведення їх до відповідних санітарних норм. Приємно вразив гарний стан території старого кладовища в селі Слобода-Дашковецька, яким опікується Козяр Іван Якимович. Територія огороджена, відведено місце для смітника, повністю очищено від чагарників та аварійних дерев, а також облагороджено саме кладовище. Також Василь Станіславович відзначив благоустрій  нового кладовища в с. Майдан, до якого облаштовано під’їзд, встановлена огорожа, прибрана територія, закладений фундамент для каплиці. Звичайно, потрібно ще добудувати навіс для зберігання реманенту, спланувати порядок поховань та озеленити територію насадженнями, але, в цілому, станом благоустрою територій залишились задоволені.

Оглянули і територію Майданської загальноосвітньої школи, яка уже протягом восьми років не надає освітніх послуг, а приміщення не використовуються. Заклад розташований в мальовничому місці, чудова територія, яка може використовуватися для різних потреб. Для цього прийнято рішення сільської ради про ліквідацію закладу та направлено клопотання до Вінницької районної ради. При залученні інвестора на дану територію, матимемо перспективу відкриття нових робочих місць та надходжень до бюджету. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь