A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Здобутки у пішохідному туризмі

Дата: 07.03.2018 11:17
Кількість переглядів: 797

Фото без опису

У період з 1 по 4 березня в м.Решетилівка відбувся Кубок України серед юнаків з пішохідного туризму в приміщенні (відкритий Кубок Полтавської області). На змагання прибуло 27 команд з м.Києва, Вінницької, Донецької, Дніпропетровської, Львівської, Луганської, Миколаївської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Чернігівської областей. Загальна кількість учасників 207 юних туристів.

Змагання проводилися по старшій та молодшій вікових групах на дистанціях четвертого та третього класів відповідно. У загальному заліку по старшій віковій групі перемогла команда Чернігівської області, друге місце - Вінницька область, третє місце - Тернопільська область. По середній віковій групі: Вінницька область - перше місце, Миколаївська область - друге місце, Донецька область – третє місце.

На фініш прийшли самі сильні дитячі команди України, серед них і дві збірні Вінницькі команди.

Старша група: Погорілий Олег, Петрусьова Ірина, Липський Вадим, Климко Артем, Шкільний Роман, Проценко Анастасія, Стасюк Юлія, Луцишин Олександ - чудова молода команда зайняла 2 загальне місце у заліку з 10 команд! Чудовий високий результат, який говорить, що тренувальний процес пройшов не дарма!

Молодша група: Шаповал Микола, Мурована Ганна, Курочка Олександ, Рябий Валерій, Коваль Володимир, Зозуляк Елизавета, Рудь Вероніка, Кучерявий Роман - Переможці молодшої групи, в якій мірялись силами 19 команд, кращі серед кращих – пішохідних дитячих команд Нашої країни!

Обидві команди здобули 6 кубків.

До збірних команд Вінницької області увійшли учні Якушинецької школи Погорілий Олег та Мурована Анна. Мурована Анна зайняла у особистій дистанційї ІІ місце, її розділяє лише 10 секунд з І місцем, Олег вийшов в призери.

Особливої подяки заслуговує наш тренер Добровольський Микола Петрович, саме завдяки його професіоналізму та невтомній праці, маємо призерів.

Вітаємо сильних і найкращих з чудовими перемогами на Кубку України серед юнаків з пішохідного туризму в приміщенні.

За підсумками навчального року переможці змагань будуть відзначені органом місцевого самоврядування на святі останнього дзвоника у навчальних закладах громади.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь