Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

З Днем Гідності та Свободи!

Дата: 24.11.2017 12:04
Кількість переглядів: 806

Щороку 21 листопада в нашій країні відзначають День Гідності та Свободи, встановлений Указом Президента України Петром Порошенком у 2014 році. Цього дня українці віддають шану патріотизму й мужності громадян, що стали учасниками Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013–2014 років, піднялися на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Борців Майдану об’єднало бажання жити у вільній країні, з справедливим та світлим майбутнім. За ці ідеали на Майдані пролилася кров. Так з’явилася Небесна сотня – це патріоти, які віддали життя за свої переконання. Та боротьба за Свободу та Гідність на Майдані не завершилась, вона продовжується на сході нашої країни. 

З нагоди  Дня Гідності і Свободи 21 листопада 2017 року у Якушинецькому будинку культури, за участі депутатів Якушинецької територіальної громади та керівників місцевих органів виконавчої влади, проведено тематичне зібрання «Україна. Майдан. Шлях до  свободи!», на якому було вшановано учасників Помаранчевої революції, Революції Гідності та учасників АТО, а також пом’януто  хвилиною мовчання всіх, хто загинув, захищаючи свободу та незалежність України.  

Також завідувач сільською бібліотекою Янчук О.М. представила тематичну виставку  «З Україною в серці»,  та провела презентацію  книг:  Середюк  О. «Україна. Хроніка подій: від Майдану – до АТО», Стасюк О. «Не хочу стояти осторонь. Стежками революції», Кобець В. «Сторожові вогні». 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь