Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

В Якушинецькій ОТГ впроваджують електронну систему для голосування

Дата: 23.02.2018 14:36
Кількість переглядів: 905

Фото без опису

16 лютого під час засідання 12 сесії 7 скликання Якушинецької сільської ради відбулося тестування нової системи для голосування. В минулому році  компанія SK.AI, яка  має десятилітній досвід з розробки програмного забезпечення, запропонувала якушинецькій громаді впровадити при голосуванні спеціальний  програмний комплекс «ГРОМАДА».    Тестування системи відбулося паралельно із діючою системою голосування, адже зміна процедури голосування потребує узгодження з Регламентом сільської ради. Депутатами також було надано ряд зауважень щодо вдосконалення програми.

  • На сьогодні є вже багато пропозиції громадам для впровадження електронного голосування. І, враховуючи потребу подальшого розвитку,  ми обрали оптимальний варіант. Адже в подальшому програма «ГРОМАДА» має забезпечити узгодження більшості процедур ради: від етапу підготовки проектів рішень  до публікації протоколів із одночасним контролем норм діючого регламенту та ведення стенограми засідань. Таким чином, програма буде задіяна і на виконкомах, і під час засідання профільних комісій, – заявляє Якушинецький сільський голова Василь Романюк.

За словами засновника та генерального директора компанії SK.AI (http://skai.tech/) Михайла Дворніченко, зараз команда розробників інтенсивно працює над удосконаленням програми «ГРОМАДА» в Якушинецькій ОТГ, бо хочемо зарекомендувати себе надійним партнером для об’єднаних громад.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь