A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Обговорено Стратегію подальшого розвитку

Дата: 23.02.2018 14:45
Кількість переглядів: 994

Фото без опису

20 лютого 2018 року в приміщення Якушинецького будинку культури відбулося обговорення проекту Стратегії розвитку Якушинецької об’єднаної територіальної громади на 2018-2025 роки  у межах проекту «Належне управління територіями громад і досвід стратегічного планування країн Вишеградської четвірки для країн Східного партнерства».

На захід були запрошені голова Вінницької районної державної адміністрації Михайло Іванович Демченко, голова Вінницької районної ради Сергій Миколайович Сітарський, депутати районних рад та місцевих рівнів,  члени виконкому,  голова Дашківської сільської ради Медяний Віктор Миколайович, сільський голова Некрасова Тарасюк Валерій Григорович,  сільський голова Пултівців Заверуха Зоя Дмитрівна, сільський голова  Бохоників Савчук Ігор Григорович, представники ГО «Єврорегіон-Дністер» Олексій Гаврилов та Анастасія  Ланова, а також представники Робочої групи з розробки Стратегії розвитку. На презентацію проекту Стратегії завітали представники ЗМІ, громадських організації та населення громади.

Із доповіді голови Якушинецької сільської ради Василя Романюка було докладно поінформовано присутніх про здобутки громади за останні два роки, надано характеристику стану інфраструктури, освіти, медицини, культури, соціального захисту, громадської та пожежної безпеки;  результати оцінки суспільної думки населення про пріоритети розвитку; а також сформовані стратегічні цілі до 2025 року. Доповідачу були надані як поточні питання: правила використання водних об’єктів, встановлення зупинок, виконання інвестиційних угод; так і стратегічні: плани на подальше приєднання населених пунктів в громаду.

Сільський голова Василь Станіславович Романюк подякував за надані питання, зобов’язався рухатися в напрямку їх вирішення та повідомив про наміри подальшого розширення Якушинецької ОТГ на території сіл Некрасово, Путлівці та Дашківці.

Після презентації проекту Стратегії в будинку культури відбувся реквієм на честь вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної сотні, а також  безкоштовний показ фільму «Тримай біля серця».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь