A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Нарада з керівниками структурних підрозділів

Дата: 21.03.2018 15:25
Кількість переглядів: 805

20 березня відбулася робоча нарада керівного апарату під головуванням керівника Якушинецької ОТГ Романюка Василя Станіславовича.

Обговорювали актуальні питання, що постають на часі і потребують вирішення.

На початку наради працівники доповіли про отриману інформацію на навчаннях, курсах і тренінгах на базі Вінницького відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування».

Голова познайомив керівників структурних підрозділів із новопризначеним працівником Юрієм Юрчаком, який буде виконувати обов’язки інспектора зі зв’язків із громадськістю та пресою.

На нараді розглядалися земельні питання. Зокрема, про порядок передачі сільськогосподарських земель у комунальну власність, про порядок оформлення орендованої землі, про оформлення земель відумерлої спадщини в комунальну власність.

Піднімалося питання соціального захисту населення, зокрема щодо надання статусу дитини-сироти дітям, що проживали в селі Лисогора та на даний час перебувають в інтернатному закладі в смт Вороновиця, для можливості подальшого влаштування цих дітей у сім’ї.

Розглянуто нагальні питання Відділу освіти, культури, молоді, спорту та соціального захисту Якушинецької сільської ради (реєстрація відділу як окремої юридичної особи, питання оплати праці педагогічних працівників).

Серед іншого обговорювали питання туристичної привабливості Якушинецької ОТГ. Відзначено, що громаді є що показати потенційним туристам, але щоби їх зацікавити потрібно провести роботу з благоустрою окремих об’єктів, розробки туристичних маршрутів, створення кемпінгів.

«– Територіальна близькість розміщення Якушинецької ОТГ з Вінницею сприятиме розвитку місцевої туристичної галузі», – зазначив Василь Станіславович і дав доручення провести відповідну роботу для створення туристичного бренду.

Також доручено провести роботу зі збору історичної та архівної інформації про села Якушинці та Зарванці для написання історії цих населених пунктів. У перспективі планується видати книжку на основі зібраних та опрацьованих матеріалів.

Надано доручення перевірити місцеві підприємства інспектором із питань праці.

Голова закликав місцеві служби та інспекції посилити роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь