A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

XVI МІЖНАРОДНИЙ ФОРУМ «ПАЛИВНО-ЕНЕРГЕТИЧНИЙ КОМПЛЕКС УКРАЇНИ»

Дата: 28.03.2018 11:37
Кількість переглядів: 247

З 6 по 8 листопада 2018 року у м. Києві на території Міжнародного виставкового центру (Броварський проспект, 15) триватиме XVI Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє».

 

Організатори:

  • Міністерство енергетики та вугільної промисловості України;
  • ТОВ «Міжнародний виставковий центр».

 

У форматі Форуму:

•    Галузева експозиція «ПЕК України» презентує здобутки та стратегічні перспективи розвитку державних компаній паливно-енергетичного комплексу

•    XVI Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості – 2018» демонструватиме вітчизняні та іноземні зразки енергетичного, електротехнічного, світлотехнічного обладнання та приладів, кабельно-провідникову продукцію, засоби автоматизації для різних сфер застосування.

•    ІІІ Міжнародна спеціалізована виставка «МINING INDUSTRY ЕХРО – 2018» представлятиме сучасну бурову, кар'єрну, прохідницьку техніку та інструмент, гірничозбагачувальне обладнання, гірничий транспорт, а також системи автоматизації та життєзабезпечення для гірничодобувної та вугільної промисловості.

•    III Міжнародна спеціалізована виставка «НАФТОГАЗЕКСПО – 2018» презентуватиме ефективні технології, обладнання і послуги для розвідки, видобутку, транспортування, переробки та зберігання нафти та природного газу.

•    Ділова програма (у форматі засідань, конференцій, семінарів, «круглих столів») створить умови для фахового обговорення функціонування та розвитку ПЕК.

 

З огляду на суспільну актуальність та вагомість заходів, запрошуємо взяти участь у ХVІ Міжнародному форумі «ПАЛИВНО-ЕНЕРГЕТИЧНИЙ КОМПЛЕКС УКРАЇНИ: СЬОГОДЕННЯ ТА МАЙБУТНЄ» і Міжнародних виставках «ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ-2018», «МINING INDUSTRY ЕХРО – 2018» та «НАФТОГАЗЕКСПО – 2018». Адже саме цей Форум дасть унікальну  можливість комплексно, в рамках одного заходу, сформувати цілісну картину технологій та процесів, які відбуваються навколо основної ланки вітчизняної економіки – паливно-енергетичного комплексу.

 

За довідками звертатися:

ТОВ «МВЦ»: тел./факс: +38 044 201-11-57 (78, 67);

e-mail: lyudmila@iec-expo.com.ua; сайт: www.iec-expo.com.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь