A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

У Якушинецькій ОТГ збудують сонячну електростанцію

Дата: 29.03.2018 08:51
Кількість переглядів: 940

 

27 березня відбулося підписання тристороннього Меморандуму про партнерство та співпрацю з розвитку місцевих громад у сфері використання відновлюваних джерел енергії.

Сторонами Меморандуму виступили Вінницька обласна державна адміністрація, Якушинецька сільська рада та Фонд підтримки будівельної галузі (Німеччина). Предмет Меморандуму – співпраця сторін у реалізації міжнародного німецько-українського Пілотного проекту з підготовки, будівництва та введення в експлуатацію сонячної електростанції на місці колишнього кар’єру з видобування цегельної сировини, що знаходиться на території Якушинецької об’єднаної територіальної громади (с. Зарванці). У положеннях Меморандуму зазначено, що сторони прагнуть до співробітництва у сферах використання відновлюваних джерел енергії на території Якушинецької об’єднаної територіальної громади шляхом створення та функціонування паливно-енергетичного кластеру з метою забезпечення екологічного, безперебійного та якісного енергопостачання території місцевої громади, сприяння економічному розвитку регіону.

 

Для довідки

Фонд підтримки будівельної галузі (ФПБГ) є дочірнім фондом Фонду Ебергарда Шьока і має резиденцію в Києві. Мета заходів та проектів Фонду – забезпечення передачі нових знань та технологій, напрацювань у сферах економіки, суспільства, політики та освіти. Для реалізації своїх заходів та проектів у розпорядженні Фонду є експерти зі сфери професійної освіти та з усіх аспектів будівельної галузі.

 

Меморандуму про партнерство та співпрацю

https://rada.info/upload/users_files/04330021/cf7a8aec4f5c47f8a8905bff852c4acb.pdf

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь