Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ПРО ВІЗИТ ПРЕДСТАВНИКІВ МІЖНАРОДНОГО ВИШЕГРАДСЬКОГО ФОНДУ ДО ЯКУШИНЕЦЬКОЇ ОТГ

Дата: 26.04.2018 16:50
Кількість переглядів: 651

Фото без опису

 

25 квітня Якушинецьку ОТГ відвідала поважна делегація гостей із Міжнародного Вишеградського Фонду у такому складі:

Марек Павлік – заступник директора;

Анна Адамчик – проектний менеджер;

Міхал Павлік – менеджер зі зв’язків з громадськістю.

Візит здійснено у рамках презентації нової грантової програми «Управління системою освіти територіальних громад: досвід країн Вишеградської четвірки для України»

 

Для довідки.

Проект «Управління системою освіти територіальних громад: досвід країн Вишеградської четвірки для України» фінансується урядами Польщі, Словаччини, Чехії, Угорщини та Вишеградським фондом. Головною метою проекту є підвищення рівня ефективності системи освіти територіальних громад України шляхом поширення досвіду країн, що входять до Вишеградської групи. Сам проект триває десять місяців. Старт починається першого травня 2018-го року. Учасниками можуть стати представники об’єднаних територіальних громад, навчальних закладів та громадськості.

 

Візитерів цікавили питання розвитку місцевої громади, зокрема: характерні особливості громади, перші напрацювання у практичному впровадженні Стратегії розвитку, стан освітньої галузі, взаємодія влади з громадським сектором та інше.

Відповідаючи, керуючий справами виконавчого комітету Олександр Качан зауважив, що формування бачення розвитку громади ґрунтується на системному і дуже ретельному аналізі громади із залученням громадських активістів. І додав, що Стратегія в обов’язковому порядку передбачає практичну систему впровадження та моніторингу. Результатом має стати комфортна та безпечна громада з розвиненою інфраструктурою та високим рівнем надання послуг. Перші і найважливіші кроки уже зроблено: сформовано об’єднану територіальну громаду, створено Центр надання адміністративних послуг, відомство Муніципальної поліції, Державний архітектурно-будівельний сектор, пожежно-рятувальну частину. І все це успішно діє на благо громади.

 

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь