A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

В Якушинецькій громаді урочисто відзначили свято останнього дзвоника

Дата: 29.05.2018 09:47
Кількість переглядів: 821

     Фото без опису

         25 травня у навчальних закладах Якушинецької об’єднаної територіальної громади - загальноосвітніх школах сіл Якушинці, Зарванці, Ксаверівка, Лисогора відбулося урочисте відзначення свята останнього дзвоника.

         Урочисті заходи проходили під керівництвом очільників громади – сільського голови Романюка Василя Станіславовича, його першого заступника Багабунта Юрія Анатолійовича, начальника відділу освіти, культури, молоді, спорту  та соціального захисту населення Мазурика Андрія Дмитровича, керуючого справами виконкому Качана Олександра Вікторовича, директорів шкіл Щербань Олени Василівни, Слободянюк Оксани Вікторівни, Довганя Володимира Васильовича, Наборщикової Ірини Дмитрівни та за участі громадських діячів, підприємців, меценатів, тощо.

         Під час офіційної частини керівники громади висловили глибоку вдячність педагогічному колективу за вагомий вклад у навчання та виховання молоді, привітали учнів з успішним закінченням навчального 2017-2018 року, а випускників із закінченням перших у їхньому житті навчальних закладів.

         Багато пролунало щирих, гарних привітань й від  громадських діячів та меценатів, представників духовенства, учасників АТО.   

         Найкращим 14-ти учням шкіл громади від імені сільського голови    Романюка В.С. було вручено грошові премії від 100 до 500 гривень, понад 30-ть  відзначено цінними подарунками за досягнуті успіхи у навчанні.

         Також цінними подарунками, почесними грамотами й подяками Міністерства освіти, обласної та районних державних адміністрацій відзначено й понад 100 учнів-переможців олімпіад, вікторин, конкурсів та змагань з профілюючих предметів.

         Загалом, за результатами навчального року  освітні заклади громади зайняли одне з перших місць в районі.

         Такий результат став можливим в результаті тісної взаємодії та консолідації зусиль педагогічного колективу та органів місцевого самоврядування громади, насамперед сільського голови Романюка Василя Станіславовича, який особисто курирував забезпечення участі учнів освітніх закладів у проведенні всіх освітньо-виховних та спортивних заходів на рівні району, області та держави, а також незважаючи на те, що впродовж поточного року школи громади ще перебували на балансі районного управління, забезпечував їх щоденне повноцінне функціонування.

         Особливої актуальності в розрізі організації належної роботи відділу освіти набуває той факт, що саме у даний час здійснюється передача на баланс громади з районного управління освіти  5-ти шкіл, в ході якої членами приймальних комісій у складі керівників громади першочергова увага  приділяється не тільки обліку наявних фондів та нерухомого майна навчальних закладів, але й визначенню першочергових ремонтних робіт для підготовки до нового навчального року.  

        



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь