A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Будуємо водогін

Дата: 29.05.2018 11:14
Кількість переглядів: 841

        Фото без опису

           26 травня за ініціативи очільника Якушинецької об’єднаної громади Романюка В.С. відбулася робоча зустріч жителів вулиць Б.Хмельницького, Набережної, Шевченка, Затишної, Садової, провулку Садового, Підлісної, І. БОГУНА та провулку І. Богуна із підрядником, який займається наданням послуг щодо прокладення водопостачальних мереж с.Якушинці.

         На порядку денному стояло питання  будівництва водогону по зазначених вулицях,  воду до якого планується подати з вже  збудованої за рахунок фінансування сільської ради артезіанської свердловини на перехресті вулиць  Б. Хмельницького та Затишної.

         В ході зустрічі обговорювались технології, строки та обсяги будівництва, вартість виконання робіт, черговість  введення в експлуатацію збудованих ділянок, порядок підключення абонентів.

         Оскільки фінансування робіт зі спорудження водогону планується за рахунок залучення коштів жителів села, тому з метою визначення кількості  майбутніх абонентів, розміру внесків  для оплати робіт, порядок їх сплати підряднику та здійснення контролю, на зборах було визначено відповідальних за окремі ділянки (з прив’язкою до вулиць) громадян, які вестимуть вищевказану роботу серед жителів та інформуватимуть підрядника.

         Так,  відповідальними за проведення заходів по вулицях Підлісна, І.Богуна та провулок І.Богуна визначено Ричила М.Д. по вулицях Садова, провулок Садовий  Вербенка М.В., по вулиці Б.Хмельницького Пошукай В.М. та Любчик О.В., по вулиці Затишній Іванчук Н.П., по вул.Шевченка - Шкурпала В.А.

         Головою комітету по будівництву водогону обрано Вербенка Михайла Вікторовича.

         По результатах моніторингу буде прийнято рішення про початок робіт, їх порядок та строки виконання, кількість абонентів, тощо. 29.05.2018 р. о 16.00 год. буде проведена робоча нарада зі старшими вулиць в кабінеті сільського голови.

 

          



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь