A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ТРИВАЄ СПІВПРАЦЯ З ІНОЗЕМНИМИ ПАРТНЕРАМИ ЩОДО БУДІВНИЦТВА СУЧАСНОГО ЦНАПу в ЯКУШИНЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 01.06.2018 13:07
Кількість переглядів: 769

          Фото без опису

          31 травня відбулася  робоча зустріч очільника Якушинецької громади Романюка В.С., керівників основних структурних підрозділів апарату сільської ради з офіційними регіональними представниками програми міжнародного співробітництва U-LEAD (Швеція) Петром Макаренком та Оленою Ступаковою.

         Предметом обговорення стала участь іноземних партнерів у роботі над розробленням проектних матеріалів щодо будівництва нового центру надання адміністративних послуг (далі – Центру) по вулиці Новоселів в с. Якушинці.

         Ключовою метою проекту є створення сучасної та ефективної адміністративної установи, у якій 100%  її організаційних і технічних можливостей спрямовуватимуться на  оперативну та якісну реалізацію потреб відвідувачів, повністю виключивши при цьому вірогідність будь-якої бюрократичної тяганини та зайвих витрат часу.

         Основна увага приділялася питанням фінансування будівництва,  розроблення технічних завдань, експлікацій,  у тому числі й залучення  на практичному етапі шведських фахівців для планування зовнішніх та внутрішніх елементів будівлі, тощо. Пріоритетними вимогами для матеріалів є їх практичність та сучасність.

         Для ефективної організації роботи персоналу Центру, робочою групою апарату сільської ради спільно з іноземними партнерами з урахуванням вже впровадженого практичного  досвіду, специфіки регіону та переліку послуг, які передбачається надавати розроблятиметься найоптимальніша модель організаційно-штатного розкладу.

         Також, опрацьовувався розрахунок автоматизованих робочих місць співробітників з урахуванням передбачуваної кількості відвідувачів.

         Окрім цього, на практичному етапі початку роботи Центра з боку шведських партнерів за їх рахунок планується забезпечення його необхідним обладнанням (оргтехнікою, меблями, програмним забезпеченням),  а також проведення навчання і стажування персоналу.

         Початок будівництва планується по результатах проведення тендерних процедур, завершення – до кінця поточного року.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь