A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

РОБОЧІ БУДНІ З БУДІВНИЦТВА ВОДОГОНУ

Дата: 04.06.2018 14:44
Кількість переглядів: 761

        Фото без опису

           З урахуванням прийнятого 26 травня рішення з будівництва водогону по вулицях Б.Хмельницького, Набережної, Шевченка, Затишної, Садової, провулку Садового, Підлісної, І. БОГУНА та провулку І.Богуна в с. Якушинці, сільським головою, керівниками структурних підрозділів сільської ради, членами обраного комітету та підрядником  щоденно, згідно узгоджених графіків проводиться підготовча робота з організаційного забезпечення та підготовки до початку робіт.

         Упродовж вихідних днів (2-3 червня) членами комітету  з проведення водогону ретельно вивчено думку та інтереси  всіх мешканців перелічених  вулиць.    

         Щоденно, сільським головою з цього питання проводяться робочі наради, на яких з урахуванням отриманої та проаналізованої інформації приймаються рішення про коригування  маршрутів прокладки водопостачальної траси та технології проведення робіт.

         Пріоритетом у виконанні цієї роботи є насамперед, врахування потреб і можливостей   всіх верств громадян, особливо соціально не захищених, тому передбачено почергове внесення платежів частинами.

         Нагадаємо, що фінансування всіх вищевказаних робіт  у розмірі 100% передбачається громадянами підрядникові напряму, за схемою: замовник (тобто кожен громадянин окремо)- підрядник через обраний з числа жителів комітет.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь