Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ПРОВЕДЕНО РОБОЧУ ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ АСОЦІАЦІЇ ВЕЛОСИПЕДИСТІВ

Дата: 14.06.2018 15:48
Кількість переглядів: 726

 

Фото без опису

14 червня відбулася  робоча зустріч в.о. голови сільської ради Багабунта Юрія Анатолійовича та керуючого справами виконкому Качана Олександра Вікторовича з офіційними представниками Асоціації велосипедистів м. Києва - медіа координатором Мариною Блудшою та координатором програми «Велосипедом до школи» Дмитром Жигінасом в рамках програми міжнародного співробітництва U-LEAD.

         Предметом обговорення стало опрацювання можливості  запровадження на території громади проекту «Зелене світло для велоруху в громадах», який передбачає комплекс заходів щодо актуалізації поширення використання велосипедного транспорту.

         Зокрема, йдеться про обладнання наявних шляхів відповідними дорожніми знаками  та розміткою для велосипедистів,  стаціонарних велостоянок у вигляді відкритих павільйонів, проведення навчальних міроприємств, які окрім набуття теоретичних знань, передбачають забезпечення молоді збірниками  Правил дорожнього руху, адаптованими  під потреби велосипедистів, проведення практичних навчань професійними інструкторами, тощо.

         У даний час представниками Асоціації здійснюється аналіз наявних на території громади умов для реалізації цього проекту, після чого на конкурсній основі відповідною комісією буде прийматися рішення щодо переможця конкурсу серед громад та його впровадження.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь