A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ОБЛАШТУВАЛИ ПАМ’ЯТНУ КРИНИЦЮ ТА ВИСАДИЛИ СКВЕР

Дата: 17.07.2018 17:30
Кількість переглядів: 948

В історичному місці, на збігах меж сіл Зарванці, Якушинці та  Хмільової, у центрі перехрестя вулиць Набережної, Берегової та Хмелянської, навколо встановленого минулого року хреста, за ініціативи сільського голови на кошти місцевого бюджету та меценатів здійснюється спорудження пам’ятного комплексу – зокрема, облаштування цілющого природнього джерела й прилеглої території,  висаджено декоративний сквер.

         Так, 3 липня безпосередньо на місці Романюк В.С. провів робочу зустріч із підрядником – виконавцем робіт, на якій  обговорено всі деталі будівництва - обсяги роботи, матеріали, строки, тощо.

         Як результат, на сьогоднішній день  вже збудовано криницю закритого типу, яку оздоблено  декоративним каменем та захищено надбудовою,  подачу води з неї здійснюватиме електродвигун, що приводитиметься в дію за допомогою фотоелементу, а завершувати цю гідрокомпозицію має декоративний фонтан.

         Окрім цього, попередньо підведено окрему лінію електропостачання, яка не тільки живитиме освітлення (світлодіодні ліхтарі вже змонтовано) і подачу води, але й сучасну систему відеоспостереження, яка працюватиме у цілодобовому режимі онлайн.

         Залучено дизайнерів, які спланували  мистецьке оформлення даного комплексу. Площадку навколо хреста та збудованої криниці викладено кам’яною плиткою у формі  алеї,  зовнішній периметр обладнано бордюрними блоками.

         17 липня вздовж периметра комплексу вже висаджено 25 декоративних  пірамідальних туй та підготовлено місце для інших багаторічних декоративних кущових культур.

         Проведення робіт активно  триває. Комплекс, який стане символом непохитної єдності  та потужності нашої громади створюється надійно, на роки й добру згадку для наступних поколінь,  які і надалі розбудовуватимуть наші  надбання. 

  

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь