A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ТРИВАЄ БУДІВНИЦТВО ТА КАПІТАЛЬНА РЕКОНСТРУКЦІЯ ОСНОВНИХ ОБ’ЄКТІВ ІНФРАСТРУКТУРИ в ЯКУШИНЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 30.07.2018 17:28
Кількість переглядів: 707

 

Фото без опису

Відповідно до Планових заходів, Стратегії розвитку Якушинецької громади, ряду розпорядчих документів, на сьогоднішній день триває активна фаза капітального будівництва та реконструкції основних об’єктів інфраструктури Якушинецької громади.

         Насамперед, це – спорудження нового сучасного центру надання адміністративних послуг по вулиці Новоселів в с. Якушинці (закінчили закладку та спорудження фундаменту), капітальна реконструкція ДНЗ «Золота рибка» в с. Зарванці (60% готовності), даху  Якушинецького Центру культури та дозвілля (95% готовності, приступили до внутрішніх ремонтних робіт основних приміщень), Майданського будинку культури (підготовчі роботи з ремонту даху), Ксаверівського будинку культури (розпочато поточний ремонт основних внутрішніх приміщень із заміною дверей та вікон на сучасні), закінчено спорудження пам’ятних комплексів (площ)  на збігах меж сіл Зарванці, Якушинці, Хмільової, та на вулиці Садовій (100% готовності), оздоблено натуральним камінням постамент та золотистою фарбою ковальську композицію пам’ятного знака при в’їзді  в с. Якушинці, спорудженого 2015 року на кошти Якушинецької членів спілки учасників АТО.   

         Особливо значущим є той факт, що фінансування значної частини цих проектів обумовлено раціональним підходом й здійснюється в комплексі, у тому числі за рахунок залучених коштів, оскільки основною метою при цьому є економія сільського бюджету.

         Це, у першу чергу - зайняття призових місць у відповідних конкурсах  обласного та державного рівнів,  залучення коштів в рамках державних та міжнародних програм, спрямованих на підтримку та  розвиток місцевого самоврядування,  можливостей меценатів. Суттєвим фактором при цьому є підтримка як народних депутатів, так і обласної влади.

         Зокрема, таким чином здійснюємо реконструкцію ДНЗ «Золота рибка»,  будинку культури с. Ксаверівка, Якушинецької школи (яка, до речі,  набула статусу опорного навчального закладу).

         Проведення цієї роботи стало можливо лише завдяки системному аналізу динаміки поточної та перспективної соціально-економічної ситуації в громаді, особистій ініціативі  сільського голови, ефективній роботі депутатського корпусу щодо ухвалення виважених ключових рішень, професійному підходу спеціалістів сільської ради, суттєвій підтримці меценатів, праці небайдужих громадян.

         Тож не  забуваймо, що громада – це наш дім, добробут у якому залежить від відношення кожного.

 

          Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

        

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь