A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ОРГАНІЗУВАЛИ КОНЦЕРТ, ПРИСВЯЧЕНИЙ 27-Й РІЧНИЦІ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 23.08.2018 19:45
Кількість переглядів: 694

 

Фото без опису

 

 

23 серпня о 17.00 годині у  Зарванецькій філії Якушинецького Центру культури та дозвілля пройшли урочисті заходи, присвячені 27-й річниці Незалежності України.

         Відкриваючи свято, в.о. сільського голови Юрій Багабунт звернувся до запрошених гостей  із вітальним словом, зокрема наголосив, що дата проголошення незалежності України стала поворотною віхою в історії розвитку Української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту, оскільки у  нелегкий період становлення демократії нам вдалося подолати труднощі значною мірою через те, що наш народ, завдяки своїй працьовитості та цілеспрямованості, вніс гідний внесок в розвиток нашої громади та всієї України. Також Ю.Багабунт побажав миру, міцного здоров'я, щастя, добра, достатку, миру, наполегливості і перемог у всіх справах в ім'я процвітання незалежної України.

         Після цього, до уваги гостей був запропонований святковий концерт, організований Центром культури та дозвілля і  відділом освіти, культури, молоді, спорту та соціального захисту Якушинецької сільської ради.

         Зокрема, музичними творами за народними мотивами та на державницьку тематику, порадували гостей музичні колективи Якушинецької громади «ТріОлайк» (керівник Вікторія Рябоконь), вокальний дует «Розмай» (керівник Ігор Шуберт), жіночий вокальний ансамбль «Вербиченька» (керівник Параскева Данько), дитячий вокальний ансамбль ЦКтаД (керівник Катерина Дяденко), аматорський         ансамбль пісні «Подільський колорит» (керівник Ігор Шуберт), вокальний квартет «Гармонія» (керівник Ігор Шуберт), вокальне тріо «Оксанс», солістки ЦКтаД Вікторія Клебан, Анна Зварич, Вікторія Рябоконь, хореографічний колектив «Акцент».

         Про високий рівень підготовки творів виконавцями, вкладення ними не лише всіх творчих і фізичних можливостей, але й частинки душі, свідчить той факт, що всі присутні у залі гості аплодували артистам стоячи.

         Розходилися гості свята у піднесеному, святковому настрої.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь