A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ПІДВЕЛИ ПІДСУМКИ РОБОТИ КП «МУНІЦІПАЛЬНА ПОЛІЦІЯ»

Дата: 05.09.2018 14:43
Кількість переглядів: 665

Фото без опису

5 вересня цього року відбулася підсумкова нарада комунального підприємства «Муніціпальна поліція» Якушинецької сільської ради за результатами роботи упродовж 8 місяців поточного року.

         Порядком денним було передбачено дати оцінку виконаній у звітному періоді роботі, а також визначити подальші перспективи.

         Оцінювалися результати роботи кожного співробітника по основних напрямках, розглядалися конкретні допущені прорахунки, визначалися причини їх виникнення та одразу ставилися завдання із недопущення подібних фактів у подальшому.

         Разом з тим, основним критерієм оцінки результативності діяльності підприємства є довіра людей, а основний акцент в роботі робиться не на кількісні показники (кількість складених адмінпротоколів, винесених застережень, тощо), а на превентивні профілактичні заходи – проведення роз’яснювальних бесід, зустрічей з мешканцями, попередження про неприпустимість  протиправної поведінки та інш.

         Неабияку увагу було приділено збільшенню навантаження з урахуванням приєднання до громади нових населених пунктів, напрацювання у зв’язку з цим пропозицій з оптимізації оргштатного розкладу.

         Окремо розглядалося питання реагування на факти стихійного спалювання  громадянами рослинних  відходів городництва  на присадибних ділянках. Основною проблемою є те, що подібні факти  переважно мають місце у темну пору доби, тому найбільш ефективним є створення мобільних груп з відповідним режимом роботи, у зв’язку з чим  прийнято рішення про  проведення нічних рейдових заходів.

         У кінцевому випадку ефективність роботи підприємства цілком залежить від   співпраці з жителями громади.

         У цілому захід пройшов в робочій обстановці.       

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь