A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ПРОДОВЖУЄМО ВІДНОВЛЕННЯ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ГРОМАДИ

Дата: 14.09.2018 15:39
Кількість переглядів: 659

 

Відповідно до планових заходів й Стратегії розвитку Якушинецької громади, продовжується розпочатий капітальний ремонт усіх внутрішніх приміщень Ксаверівського клубу, який на сьогоднішній день є філією Якушинецького центру культури та дозвілля.

         Зокрема, здійснюється ремонт стін, підлоги та сцени основного приміщення  закладу – глядацької зали, а також усіх допоміжних  – вестибюлю, коридорів, костюмерних із заміною дверей на сучасні металопластикові, облаштуванням сучасного освітлення, тощо.    

         Закінчення робіт, які проводяться за кошти сільського бюджету,  заплановано вже у поточному місяці.

         Зазначені заходи дозволять не лише надати цьому закладу культури громади естетичного вигляду, але й дозволять суттєво розширити його функціональні можливості  для задоволення відповідних потреб жителів села.

         Це не тільки проведення урочистих, культурних, просвітницьких й організаційних заходів, але й відкриття додаткових секцій, гуртків, створення умов для занять музичних та хореографічних колективів, тощо.

         Значною мірою підняття цього закладу на новий, якісно вищий рівень, безумовно  обумовить привернення уваги сільської молоді, виховання якої на сьогоднішній день є одним з важливих напрямків державної політики.

         Про виважений, господарський підхід до ефективного використання  комунального майна   в цілому свідчить і той факт, що  з ініціативи сільського голови,  депутатським корпусом було прийнято рішення про здачу в оренду компанії «Київстар» димохідної труби колишньої, вже тривалий час непрацюючої (внаслідок технічного стану та нерентабельності)  котельні Ксаверівського клубу. Це дозволило не тільки суттєво покращити якість покриття мобільним зв’язком цього населеного пункту громади, але й забезпечити стабільне надходження до  сільського бюджету твердої орендної плати.

         Все викладене насамперед свідчить про те, що ні для сільського голови, ні для депутатів  при прийнятті управлінських й адміністративних рішень, не існує переваги жодного населеного пункту громади перед іншими, немає розподілу на «основні» та «другорядні»,  усім приділяється та приділятимється рівна увага  й проблеми кожного з них є нашими спільними.

         Відновлення об’єктів інфраструктури громади триватиме й немаловажним чинником сприяння цьому є активна позиція, розуміння і підтримка кожного члена громади.     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь