A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

В ЛИСОГОРІ ПРОВОДИМО ЗАПЛАНОВАНЕ СПОРУДЖЕННЯ ДОРОГИ

Дата: 10.10.2018 18:19
Кількість переглядів: 899

Фото без опису

Ні для кого не секрет, що шляхи сполучення, насамперед автомобільні дороги, на сьогоднішній день є чи найважливішим елементом інфраструктури і від їхнього стану залежить не тільки  комфорт жителів конкретного населеного пункту, але й  рівень їхнього життя.

        Багато незручностей спричиняв жителям села Лисогора незадовільний стан центральної дороги, а вірніше практично відсутність покриття  по вулиці Ярослава Мудрого.

        Даний факт не залишався поза увагою сільського голови Василя Романюка і депутатського корпусу, однак привести до ладу цю дорогу заважала ціла низка бюрократичних перепон, насамперед її належність до  відомства Укравтодору та інших проблем, зараз не про це.

        Розпочати цю  вкрай важливу для жителів села роботу дозволило проведення ряду робочих зустрічей сільського голови з посадовцями різних відомств,  напрацювання спільної позиції і на сьогоднішній день підрядником вже активно здійснюється спорудження нового, якісного асфальтного покриття за сучасними технологіями.

        Слід відзначити, що роботи здійснюються підрядником із  залученням сучасної дорожньобудівної техніки, а активно сприяють у їх проведенні  як співробітники сільської ради, так і просто небайдужі громадяни.

        Наразі, під час проведення робіт перекриття ділянок та регулювання на них дорожнього руху у зручний для водіїв автотранспорту спосіб,  здійснюється співробітниками КП «Муніціпальна поліція».

        Окремо слід відзначити активну участь жителя села, мецената,  співробітника «Муніципальної поліції» Олега Мар’яновича Славінського, який бере активну участь не тільки у цій роботі, але й власним прикладом надихає людей на добрі справи із благоустрою. Так, Олег Мар’янович власним коштом та плідною працею разом з іншими меценатами відновив й облаштував криницю для людей.

        Зазначена робота є  черговим прикладом єдності громади, рівності усіх населених пунктів, і малих і великих.

          Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь