A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ЗАВЕРШУЄМО РІК СПОРУДЖЕННЯМ ЗАПЛАНОВАНИХ ОБ’ЄКТІВ ІНФРАСТРУКТУРИ

Дата: 11.12.2018 12:41
Кількість переглядів: 602

Добігає завершення поточний, 2018-й  трудовий рік, який  став для громади надзвичайно продуктивним щодо розбудови інфраструктури.

        Насамперед це - спорудження нових й реконструкція наявних, необхідних для  комфортного проживання, обслуговування, розвитку та реалізації найнеобхідніших потреб людей об’єктів.

        Зокрема, йдеться про будівництво нового ЦНАПу, капітальну реконструкцію  ДНЗ «Золота рибка», перекриття покрівель та проведення ремонтів закладів культури сіл Якушинці, Зарванці, Ксаверівка та Майдан, реконструкцію парку культури та відпочинку в с.Якушинці та цілої низки інших об’єктів.

        Виконання цієї   роботи стало можливим унаслідок раціонального фінансового планування, ефективної роботи із залучення державних  програм, перемоги  в отриманні міжнародних грантів, співпраці  з народними депутатами (насамперед з Олександром Домбровським), тощо.

        Відповідно до плану, дійшла черга й до спорудження сучасних спортивних майданчиків  на території Якушинецької опорної школи-гімназії та її Зарванецької філії – школи І-ІІ ступенів.

        На сьогоднішній день підрядником вже споруджено покриття майданчиків, на яких монтуватимуться тренажери (відповідно до технічних вимог сплановано ділянку,  виготовлено основу та периметр споруд, змонтовано огороджувальний барєр).

        Слід зауважити, що бюджетне фінансування спорудження цих спортивних містечок було заплановано ще на початку поточного року, після чого велася необхідна робота із підготовки будівництва (виготовлення проектно-кошторисної документації, визначення підрядника, отримання необхідних дозвільних документів, тощо), яка зайняла визначену кількість часу. Повний монтаж спортивних снарядів й прийняття обєктів до експлуатації  буде здійснено  до кінця грудня.

        Неабияку зацікавленість жителів навколо спорудження цих об’єктів, засвідчив факт розміщення з цього приводу на офіційному сайті громади електронної петиції, який хоча і ніяк не вплинув на строки будівництва, але у свою чергу довів те, що саме такий об’єкт є надзвичайно актуальним та навіть необхідним, а прийняте сільською радою та депутатським корпусом рішення  зі спорудження майданчика є вчасним, раціональним та ефективним.

         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь