Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

У ЯКУШИНЦЯХ МАСШТАБНО ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Дата: 20.12.2018 12:09
Кількість переглядів: 988

Фото без опису

19 грудня стало для громади так би мовити «родзинкою» у естафеті святкувань передноворічних свят, найбільш  значущого  серед зимових свят – Дня Святого Миколая.

         Стартували урочистості ще 15 грудня у вигляді низки святкових концертів для дітей у всіх закладах культури населених пунктів громади (с. Ксаверівка, Майдан, Зарванці, Якушинці), які не тільки  відзначалися цікавою тематичною культурно-розважальною програмою, але й уважним, індивідуальним підходом до кожного, насамперед найменшого жителя громади. Усім, без винятку присутнім на заходах маленьким гостям від сільської ради вручалися солодкі подарунки.

         Найбільш масштабні святкування проходили саме у День Святого Миколая, яким передувала  ретельна підготовка з боку сільського голови, фахівців сільської ради, депутатського корпусу, меценатів.

         Зокрема, на площі перед Центром культури було встановлено та яскраво прикрашено живу ялинку, розміщено тематичну фотозону, казкові декорації, столики для частувань гостей святковими наїдками, місця розповсюдження новорічних суверенів.

         На вході до Центру обладнано  святкову сцену із новорічними декораціями, сценічним та  новим світломузичним обладнанням.

         «Родзинкою» фестивалю у цьому році стало відкриття  «резиденції» Святого Миколая, яку зважаючи на неабиякий мороз та велику кількість маленьких гостей облаштовано у вестибюлі Центру. Масу позитивних емоцій  викликало в малечі вручення подарунків Святим  Миколаєм кожній дитині особисто.

         Частували гостей традиційними гарячими стравами шашликом, шурпою, глінтвейном та солодощами.

         Відкривав свято сільський голова Василь Романюк, який привітав земляків з Днем Святого Миколая, подякував за плідну працю з розбудови громади, побажав  міцного здоровя, всіляких гараздів та веселих свят.

         Приєднався до привітань й настоятель храму ім. Преподобного Серафіма Саровського отець Ростислав, який побажав присутнім миру,  злагоди та Божого благословення.   

         Тематичними музичними привітаннями, театралізованими дійствами та сценічними постановками порадували присутніх колективи громади, Якушинецького Центру культури та дозвілля, її філій, закладів освіти. Тривали святкові заходи аж до пізнього вечора.

         А святкувати дійсно є що. Це - неабияке фінансове та економічне зростання громади, у тому числі завдяки потужному залученню іноземних інвестицій, реалізація цілої низки міжнародних проектів, розбудова (будівництво нових та реконструкція наявних) об’єктів інфраструктури, які є необхідними для людей, створення умов для всебічного розвитку молоді.

         Іншими словами, вкотре наочно підтверджуємо народну мудрість: «Хто вміє працювати – той вміє і відпочивати!».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь