A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Німецько-українські зустрічі молоді в рамках програми "MEET UP"

Дата: 17.01.2019 10:28
Кількість переглядів: 482

Фото без опису

Метою програми «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді» є інтенсифікувати відносини з Україною, надати підтримку молодим людям з Німеччини та України, з активною позицією за демократичні цінності та підтримати порозуміння між народами. Дедлайн - 15 лютого 2019 р.

Ми підтримуємо проекти, в яких молодь хоче втілити зміни у власному середовищі. Як молоді люди можуть посилити власну активну участь у суспільних процесах на місцях? Як вони можуть організувати дієві зміни у власних сусідствах та суспільствах?
Основною складовою зустрічей є спільна робота над проектом у сфері  історично-політичної освіти, німецько-українських відносин, прав людини, чи, наприклад, захисту навколишнього середовища. Можуть бути підтримані обміни з медіальною, креативною або музичною складовою, наприклад, театральні проекти, фільми, інтернет-портали, мобільні додатки або мережеві зустрічі. Можливі зустрічі молодих митців, спортсменів чи інших професійних груп.

В рамках проекту можуть бути підтримані витрати на персонал, проїзд, проживання та харчування, а також підготовка та презентація результатів. Обсяг асигнування залежить від кількості учасників з Німеччини та України та від запланованих заходів. Німецько-українські зустрічі можуть відбуватися в Німеччині та/або в Україні. Власний внесок є бажаними, але не є умовою для асигнування.
Зустрічі мають проводитися упродовж не менше п'яти днів на одну зустріч (день приїзду та день від'їзду рахується за пів дня).

Заявник на отримання гранту може бути або приватною або юридичною особою. Отримувачем гранту можуть бути тільки юридичні особи, такі як навчальні заклади, університети, організації, об'єднання з Німеччини та України.

Молоді люди і молоді дорослі у віці від 16 до 35 років з Німеччини та Україні, можуть бути учасниками проектів. В проектах можуть бути підтримані мінімум 6 і максимум 20 учасників від кожної країни.

·        Евелін Шеер

·        координатор проектiв Meet up! Німецько-українські зустрічі молоді

·        scheer(at)stiftung-evz.de

·        49 (0)30 25 92 97-65

 

 

ПОДАТИ ЗАЯВКУ

 

 

 

З повагою,

Віталій Швець

радник з муніципальних послуг

Вінницького центру розвитку місцевого самоврядування

https://www.facebook.com/vitaliy.shvets.1

096-975-27-67

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь