A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ЯКУШИНЕЦЬКА ГРОМАДА ГІДНО ВІДЗНАЧИЛА ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ НИЗКОЮ УРОЧИСТИХ ЗАХОДІВ

Дата: 23.01.2019 13:20
Кількість переглядів: 576

Фото без опису

У сторічну річницю ювілею створення єдиної Соборної  Незалежної Української держави, незважаючи на непростий час й важкі випробування, у  всьому світі проводяться масштабні заходи на честь вшанування  цієї без перебільшення найдорожчої для серця кожного українця події.

         Рівно сторіччя тому, проголошеним Актом Злуки Україну було об’єднано,  однак  питання національної єдності і сьогодні є для нас як ніколи актуальним, оскільки  ми знову змушені доводити всьому світові, що наша держава єдина й неподільна, сплачуючи за це найдорожчу ціну життями своїх найкращих патріотів.

         Не залишилася осторонь відзначення цієї дати  і Якушинецька громада. Упродовж 21-23 січня у всіх закладах культури та освіти проведено цілу низку культурно-патріотичних й просвітницьких заходів, метою яких є не тільки символічна демонстрація національної єдності, але й доведення до свідомості кожної молодої людини змісту та значення таких понять як проголошення Акту Злуки, Соборності України, а й загалом Незалежності для вшанування цього найціннішого спадку представниками прийдешніх поколінь.

         Зокрема, у Якушинецькому Центрі культури й дозвілля та його філіях (Зарванецький  та Майданський БК, Ксаверівський клуб) відбулися літературні читання історичних документів й тематичних творів, відеолекції, постановлені музично-хореографічні номери, зустрічі з воїнами АТО, які боронили суверенітет і Незалежність, а у Якушинецький та Зарванецькій школах проведено  урочисті святкові  лінійки й просвітницькі заходи. Завершував програму у кожному закладі  патріотичний флеш-моб із державною символікою й національним колоритом.

        


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь