A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

У ГРОМАДІ ВШАНУВАЛИ ВОЇНІВ-АФГАНЦІВ

Дата: 15.02.2019 09:31
Кількість переглядів: 953

Фото без опису

У цей день, 15 лютого вся країна вшановує  земляків - воїнів – афганців, які загинули на неоголошеній війні, а також тих, хто залишився живий, але частину пошматованої душі залишив на гірських теренах Афганістану.

        Ця сумна й неоднозначна в оцінках  дата, приурочена до 30-річчя виводу радянських військ з ДРА, у якому брали участь й  жителі нашої громади.

        Сьогодні у громаді вчергове, з відчуттям глибокої поваги, традиційно вшанували людей, які гідно, до кінця виконали свій обов’язок і по сьогодні залишаються символом надійності й стійкості духу.

         Запросили колишніх воїнів з усієї ОТГ до Якушинецького Центру культури та дозвілля, де голова спілки ветеранів Афганістану громади Василь Катілов привітав їх з цією датою, побажавши миру та міцного здоров’я, а заступник сільського голови Людмила Грабова від імені сільської ради, приєднавшись до привітань, вручила ветеранам – афганцям грошові винагороди від сільської ради.

        Хвилиною мовчання вшанували жителі громади й загиблого 1985 року  у Демократичній Республіці Афганістан земляка Олександра Галіненка.

        Якушинецьким Центром культури та дозвілля до уваги гостей були представлені публіцистичні й документальні фільми, зокрема щодо участі наших земляків у бойових діях у ДРА, насичена музична програма, а інспектор кадрів та праці сільської ради Славян Цирканюк (офіцер  у відставці) зачитав власні літературні твори.

        Щорічне проведення таких заходів у громаді є традиційним, а головне у них – увага до ветеранів та збереження  добрих традицій, на яких виховуємо підростаючу молодь.

             Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь