Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

91-ша РІЧНИЦЯ «ЖИВОЇ ЛЕГЕНДИ» ГРОМАДИ

Дата: 18.02.2019 12:18
Кількість переглядів: 630

Фото без опису

Цього ясного й вже по-весняному лагідного дня, виконується 91 рік жителю села Майдан, полковнику у відставці, безпосередньому учаснику партизанського руху на Вінничині, кавалеру бойових орденів «Червоної зірки» та «За мужність» Анатолію Петровичу Медведєву.

          Нелегкий, але гідний бойовий й життєвий шлях пройшов  Анатолій Петрович. Ще зовсім у юному віці, довелося йому брати участь у підпільній боротьбі проти німецьких окупантів, а 1944 року звільняти територію Вінничини від загарбників у лавах Червоної армії, за що його було нагороджено бойовим орденом «Червоної зірки».

          У повоєнні роки, Анатолій Петрович обрав нелегку професію офіцера Збройних Сил, у яких прослужив понад 30 років. Цікавим є той факт, що тривалий час іменинник проходив службу у Якушинецькій військовій частині ракетних військ стратегічного призначення на посаді головного інженера, а закінчив  військову кар’єру - її командиром.

          Виховав Анатолій Петрович двох дітей, онука, який до речі є призером цілої низки міжнародних змагань з шахів.

         Вшанувати іменинника завітав Якушинецький сільський голова Василь Романюк та його заступник Людмила Грабова, які вручили йому грошову винагороду й висловили теплі слова привітань.

         І зараз Анатолій Петрович  бере активну участь у суспільному й громадському житті, зберігає членство у ветеранських організаціях, не цурається участі у вирішенні нагальних проблем села, веде надзвичайно активний та здоровий спосіб життя.    

          Без перебільшення можна сказати, що Анатолій Петрович Медведєв є «живою легендою» нашої громади й держави, служінню якій віддав все своє життя, взірцем для прийдешніх поколінь.

         Здоровя  та довгих років життя Вам, Анатолію Петровичу!

 

Фото без опису

Фото без опису

          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь