Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Майдан має талант

Дата: 27.02.2019 19:09
Кількість переглядів: 623

Фото без опису

 

Днями депутат Вінницької обласної ради Олександр Масленніков відвідав село Майдан аби зустрітись із тамтешнім талановитим вокалістом Богданом Ліневичем.

«Нещодавно до мене звернулась завідувач клубом Людмила Хоменко та розповіла про Богдана та його досягнення, - зауважив Олександр Масленніков. – Повідомила що обдарованому хлопцеві необхідна матеріальна допомога задля участі в конкурсі. Позаяк він із багатодітної родини, у якій виховується шестеро дітей».

Хлопцю 14 років, із яких шість займається співом у місцевому клубі під керівництвом Ірини Москалик. Восени минулого року Богдан взяв участь у відбірковому етапі обласного конкурсу «Таланти Вінниччини» і був відібраний серед багатьох претендентів до подальшої участі. Задля цього необхідно записати у студії пісню, Богдан із педагогом обрали до виконання «Лист солдату», та відзняти відео. Затим робота буде виставлена на Ю-туб каналі конкурсу, де кожен зможе проголосувати за неї. Позаяк родина багатодітна, а справа це недешева, за порадою Людмили Хоменко люди звернулись до обласного обранця.

«Я одразу відгукнувся на прохання та привіз необхідну суму коштів (близько трьох тисяч гривень). Адже розумію як важливо щоб талант цього хлопчика вчасно помітили та він отримав змогу до подальшого розвитку», - розповідає Олександр Масленніков.

Вручаючи кошти хлопцю, обласний депутат побажав йому впевнено рухатись далі до своєї мрії, в жодному випадку не зупинятись та наполегливо трудитись, тоді усе загадане здійсниться.

Можливо вже невдовзі запалає нова зірка на українському співочому небосхилі

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь