A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

У ГРОМАДІ ПРОВЕЛИ НАВЧАЛЬНИЙ СЕМІНАР ЩОДО ПЕРСПЕКТИВ СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Дата: 19.03.2019 12:00
Кількість переглядів: 516

Фото без опису

 

18 березня в рамках проекту «Розбудова стратегічних  партнерств  ОТГ Вінницької та Запорізької областей», спільно з громадською організацією «Асоціація захисту прав  та допомоги людям з  інвалідністю «Відкриті серця», в Якушинецькій громаді на базі опорної школи-ліцею було проведено навчальний семінар на тему: «Раннє втручання – вчасна допомога дитині та родині».

         У семінарі взяли участь керівник Асоціації Світлана Демко, системний модератор Наталя Головко, заступник Якушинецького сільського голови Людмила Грабова, співробітники Служби у справах дітей, сім’ї, молоді та соціального захисту населення Якушинецької сільської ради, адміністрація та вчителі Якушинецької школи - ліцею,   медики, освітяни громади, активісти.  

         Метою заходу було вивчення механізму надання дітям з інвалідністю та особливостями розвитку раннього віку послуги раннього втручання для надання необхідної допомоги з подальшої адаптації в умовах звичайних освітніх закладів.

             Зокрема, Світлана Головко в ході презентації проекту,   висвітлила механізм консолідації можливостей громади  щодо  покращення якості життя жителів шляхом розвитку соціальної сфери, а також наочно ознайомила присутніх з інноваційним для Вінницької області напрямком надання соціальних послуг для сімей, що виховують дітей з особливостями розвитку раннього віку та  інвалідністю.

             Зважаючи на актуальність цього важливого напрямку у подальшій розбудові соціальної сфери,  наша громада долучилася до цього проекту  упровадження в найближчий перспективі спільно з громадськими організаціями «Послуги раннього втручання»  через інформування, адвокацію та стратегічні партнерства.

             При цьому варто згадати те, що у нашій громаді соціальна політика є одним з найприорітетніших напрямків, ґрунтується насамперед на гуманізмі та впроваджується за принципом «чужих дітей не буває».

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь