A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ВІТАННЯ ЯКУШИНЕЦЬКОГО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ ВАСИЛЯ РОМАНЮКА ІЗ ДНЕМ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГИЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

Дата: 08.05.2019 14:50
Кількість переглядів: 568

ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ,  ШАНОВНІ ЗЕМЛЯКИ !

  

     74 роки відділяє нас від тієї миті, коли весь цивілізований світ радів Перемозі над величезним злом – нацизмом. Цей день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас,  уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих доль, нездійсненних мрій і задумів.
        З метою гідного вшанування ратного й трудового подвигу Українського народу у тій кривавій війні, увічнення пам'яті про мільйони загиблих  та утвердження спадкоємності традицій переможців нацизму й нинішніх захисників України, ми сьогодні схиляємо голову перед сивочолими ветеранами та зовсім юними патріотами, які  і зараз боронять нашу Вітчизну від лихої російської навали, не менш страшної, ніж нацизм.

Це свято пов'язує покоління військового лихоліття з поколінням сьогоднішніх захисників України, які з честю виконують покладені на них завдання, виявляючи при цьому високий професіоналізм, мужність та відвагу, сплачуючи за це найдорожчу ціну своїми  життями. Це  -невичерпне джерело патріотизму й високий взірець для наслідування.

Земний уклін усім, хто пережив роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував наш рідний край. Нехай свято Перемоги, додає Вам сил та наснаги для добрих справ в ім'я щасливого європейського майбутнього нашої країни. Час невладний над щирою вдячністю людських сердець, і скільки б не минуло років, пам'ять про величний подвиг воїнів-захисників житиме у віках. 
        Багатьом героям, полеглим на полях битв, не судилося побачити Перемогу. Сьогодні, в річницю героїчного подвигу, немає поряд і багатьох з тих, хто відстоявши свободу і незалежність Батьківщини, повернувся в післявоєнну розруху, мужньо подолав всі тяготи, відновив зруйноване народне господарство та промисловість.
           Обов'язок нинішніх поколінь – бути гідними продовжувачами справи переможців, які вирвали Україну з лап фашистів, рятували її і зберегли для нас.

             Щиро бажаю Вам, дорогі ветерани і земляки, міцного здоров’я та довголіття!

               Із пошаною

Якушинецький сільський голова                                                        Василь Романюк

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь