A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ГРОМАДА ВШАНУВАЛА СВОЇХ ГЕРОЇВ-ВЕТЕРАНІВ

Дата: 08.05.2019 16:03
Кількість переглядів: 520

Фото без опису

Сьогодні у День пам’яті та примирення, напередодні Дня Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні, громада вшанувала своїх ветеранів, героїв-земляків, які вирвали Україну з лап фашистів, врятували її та зберегли для нас.

 Небагато залишилося       тих мужніх людей, які зі зброєю в руках відстоявши свободу й незалежність України від нацизму, повернувся у зруйновану ворогом країну, мужньо подолали нелюдські труднощі, й відновили зруйноване  господарство, відбудували знищені міста і села, залишивши нам гідний спадок.

Це – гордість громади: Анатолій Петрович Медведев, Василь Сафронович Тацюк, Григорій Іванович Волоський, Петро Васильович Дзюбенко, Ніна Харитонівна Кравець, Гнат Петрович Моргун. Не обійшли увагою й інвалідів військової служби Ярослава Миколайовича Ганчевського, Ігора Миколайовича Костюка, Миколу Миколайовича Ковалюка, Григорія Васильовича Мітрохіна, Володимира Станіславовича Могілова, Петра Івановича Стецюка, Павла Володимировича Михайлова.

Без    перебільшення можна сказати, що кожен з ветеранів це «жива легенда», перед яким сьогоднішнє покоління схиляє голову у глибокій пошані.

Від імені усієї громади сільський голова Василь Романюк та голова первинної ветеранської організації Микола Ситар завітали до кожного ветерана особисто із вітаннями, грошовими винагородами та запросили на урочисті заходи, які проводитимуться завтра, 9 травня біля меморіальних комплексів у кожному селі громади.

Міцного здоровя та довгих років життя Вам, дорогі наші ветерани!

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь