Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ТРАДИЦІЙНО ПРОВЕЛИ ОСВІТНЮ КОНФЕРЕНЦІЮ ЯКУШИНЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 29.08.2019 19:38
Кількість переглядів: 534

Фото без опису

 

Сьогодні традиційно, вже другий рік поспіль освітяни громади провели свою тематичну конференцію.

       На тлі Указу Президента від 23.08.2019 року №621/2019 регламент заходу було дещо відкориговано, педагоги спільно з представниками військовослужбовців та воїнів-добровольців хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих захисників України, які захищали її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність.  

       Упродовж пленарної частини заходу розглядалися питання підведення підсумків роботи минулого навчального року та визначено завдання на новий, 2019-2020 навчальний рік.

       Від імені керівництва сільської ради виступила в.о. сільського голови Людмила Грабова, яка привітала освітян з прийдешнім 2019-2020 навчальним роком, дала високу оцінку виконаній роботі в умовах реформування освітньої галузі та запевнила у підтримці освітян щодо реалізації всіх намічених заходів, а також наголосила на приорітетності вирішення завдань у новому, більш розширеному форматі у зв’язку із розширенням громади та відповідно приєднанням нових   навчальних закладів.

       Відкриваючи конференцію, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Андрій Дмитрович Мазурик коротко дав оцінку досягненням освітньої галузі громади, визначив проблемні моменти та основні завдання на новий 2019-2020 навчальний рік.

       А зроблено в освітній галузі та продовжує робитися дійсно немало. В першу чергу проведено та продовжуються проводитися ремонти приміщень навчальних та виховних закладів, оновлено матеріально-технічну базу, оптимізовано штатний розклад навчальних і виховних закладів, без перебільшення визначною подією буде відкриття сучасного дитячого садочка «Золота рибка» після капітальної реконструкції, тощо.

       Виступили й керівники навчальних та виховних закладів, які висловили єдину позицію в утриманні обраного темпу розбудови галузі та створення належних умов для виховання та освіти найдорожчого – дітей.

       Захід пройшов у робочій, конструктивній обстановці.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь