A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

РОЗПОЧАЛИ НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК

Дата: 01.09.2019 11:45
Кількість переглядів: 629

Фото без опису

Сьогодні в освітніх закладах Якушинецької об’єднаної територіальної громади урочисто відзначили початок нового навчального року.

         Значно додало позитиву те, що впродовж теплого періоду багато було зроблено для вдосконалення освітньої інфраструктури. Це і проведення ремонтів в школах (деякі ще не закінчені, але це не заважатиме учбовому процесу), оновлення матеріально-технічної бази, придбання дидактичних матеріалів, тощо.

       Да і сам регламент заходів, зважаючи на кардинальні зміни на рівні держави було осучаснено, більш насичено та оптимізовано.   

На відкриття заходів, учнями-страшокласниками на оновлене подвір’я перед новим фасадом, урочисто був винесений Державний прапор України, пролунав Державний гімн, директор опорної Якушинецької школи Олена Щербань  традиційно привітала присутніх зі святом Знань, подякувала вчителям та батькам, які взяли участь у підготовці шкільних закладів  до навчального року, побажала учням успіхів у навчанні, а вчителям наснаги у їх нелегкій роботі.

       Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту   Андрій Мазурик  подякував  сільському голові, депутатському корпусу, меценатам, завдяки зусиллям яких було проведено величезну роботу із підготовки освітніх закладів до навчального року, проведення їх ремонтів, придбання необхідного обладнання та матеріалів,  націлив учнів на добросовісне навчання, а вчителів на творчу працю.

       Подібні урочистості пройшли у всіх навчальних та виховних закладах громади.

       До речі, Якушинецькі освітяни завжди були на високому професійному рівні, а освіта й виховання у громаді – одними з найякісніших, про що свідчить ціла когорта випускників, які у подальшому стали науковцями, високо кваліфікованими фахівцями й гідними членами нашого суспільства, а поточний рік оголошено сільським головою – роком освіти.  

      

      

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

       

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь