A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ОЦІНЕНО ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ РОБОТИ ЗА 8 МІСЯЦІВ

Дата: 24.09.2019 15:26
Кількість переглядів: 594

Департаментом фінансів ОДА проведено оцінювання фінансових результатів виконання бюджетів  об’єднаних територіальних громад Вінницької області за 8 місяців  поточного року, підготовлено відповідний звіт.
 Якушинецька громада вже традиційно у загальному рейтингу впевнено обіймає третю лідируючу позицію з 35-ти у таких показниках як доходи на одного мешканця, рівень дотаційності бюджету, динаміка надходжень місцевих податків і зборів, капітальних видатків  на 1-го мешканця громади.
Це свідчить перш за все про соціальну спрямованість нашої політики, тобто у першу чергу приділення відповідної уваги зростанню добробуту людей, підвищенню комфорту рівня їхнього життя.
Об’єктивно дещо нижчою є питома вага видатків на утримання апарату управління у власних ресурсах (11-те місце по області). Це в першу чергу зумовлено тим, що нами у звітному періоді було придбано сучасний службовий автомобіль для сільської ради, який на сьогоднішній день використовується також для задоволення потреб жителів громади (екстрений виїзд на місця виникнення надзвичайних та аварійних  ситуацій, виїзди до громадян постійних комісій сільської ради у передбачених законом випадках, для забезпечення виконання окремих функцій співробітників ЦНАПу та інш.), придбано необхідне обладнання для нового ЦНАПУ, який вже надає адмінпослуги людям (мережеве обладнання та матеріали для комп”ютерних  мереж, штори, меблі, тощо).
До речі, Якушинецька ОТГ вже четвертий рік займає лідируючі позиції серед інших громад області (а двічі поспіль обіймала першість) щодо виконання бюджету та освоєння бюджетних коштів.          
      
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь