A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

РОЗПОЧАЛИ БУДІВНИЦТВО АМБУЛАТОРІЇ

Дата: 01.10.2019 17:11
Кількість переглядів: 594

Фото без опису

Відповідно до Стратегії розвитку громади, планових заходів днями розпочалося будівництво нової амбулаторії, яка обслуговуватиме Якушинецьку громаду. Це питання, так би мовити «назріло» давно. І річ не тільки в тому, що будівлі старої амбулаторії вже давно вичерпали усі свої можливі ресурси, а насамперед у тім, що політика нашої громади соціально-орієнтована й націлена у першу чергу на надання людям якісних послуг, у тому числі й таких життєво необхідних, як медичних. А якісне медичне обслуговування можливе лише за умови створення сучасної діагностично-лікувальної бази, залучення новітніх, передових технологій не тільки для лікування, але й для попередження, сучасної діагностики хвороб.

Зрозуміло, що цьому проекту передувала серйозна  й непроста підготовча  робота сільського голови Василя Романюка, фахівців сільської ради. Це – визначення і формування земельної ділянки, отримання цілої низки дозвільних та погоджувальних документів, виготовлення проектної документації, проведення тендерних процедур, залучення добросовісного забудовника, а найголовніше – ефективне фінансування.

Завдяки наполегливій й конструктивній роботі, цілій низці укладених угод з державними установами різних рівнів, нам вдалося залучити фінансування за рахунок субвенції  з державного бюджету – майже 8 млн. 492 тис. грн., в той час як з сільського бюджету громади всього буде виділено 970 тисяч гривень, що безперечно є значним позитивом та свідчить про ефективне залучення та раціональне використання коштів.

          Надзвичайно вдало обрано й місце для нової амбулаторії, яка розташовуватиметься у вже реконструйованому Якушинецькому парку відпочинку, поруч (справа) із будинком культури та новим ЦНАПом, тобто фактично всі необхідні послуги для людей надаватимуться в одному місці, до якого зручно дістатися з любого населеного пункту громади. Наочно втілюємо принцип: «Найбільша цінність громади - людина».     

         

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 

         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь