A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ПРОВОДИТЬСЯ КАПІТАЛЬНА РЕКОНСТРУКЦІЯ ОЧИСНИХ СПОРУД

Дата: 02.10.2019 15:55
Кількість переглядів: 468

Фото без опису

Одним з найболючиших  питань жителів району «Рибгосп» у Зарванцях було вкрай незадовільне функціонування очисних споруд, які вже давно вичерпали свій ресурс і не справлялися із переробкою стоків.

          Дана проблема  тривалий час  вносила дискомфорт та суттєво погіршувала якість життя жителів. Для вирішення проблеми за ініціативи  сільського голови Василя Романюка була створена робоча група з найбільш активних жителів, якими спільно з сільською радою відпрацьовувалися різні шляхи вирішення проблеми, однак найбільш оптимальним виявився лише один – капітальна реконструкція.

І ось нарешті, після виконання усіх необхідних підготовчих та документальних процедур, виготовлення сільською радою проектної документації,  на сьогоднішній день вже розпочато їх капітальну реконструкцію, суть якої полягає фактично у створенні нових, значно більших потужностей та впровадженні новітніх технологій переробки відходів, що дозволить по- перше, суттєво збільшити обсяги переробки стоків, а по-друге  за рахунок сучасних технологій забезпечити належну якість очистки та економію енергоносіїв.

Це ні що інше, як приклад конструктивної співпраці громадян та влади, взаємної довіри, результатом якої також є  вирішення нагальної проблеми, покращення якості життя людей.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь