A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ДОРОГІ ОСВІТЯНИ!

Дата: 04.10.2019 12:41
Кількість переглядів: 636

Фото без опису

        Щиро вітаю Вас із прийдешнім професійним святом – Днем Вчителя.    Вчитель — горде звання, яке  несуть тільки найзаслуженіші та найбільш гідні й немає більш потрібної та поважної професії аніж вчитель.

Ви вносите визначальний вклад у розвиток України та громади, формуєте нове покоління наших громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, мудрості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і життя громади.

Освіта завжди була в нашій громаді пріоритетом, а своєю відданою працею на благо громади та досягненнями, визнаними на світовому рівні, Ви довели надзвичайно високий рівень нашої освіти, свій величезний творчий потенціал та серйозні перспективи у розвитку освіти громади.

Зі свого боку запевняю Вас, що мною особисто, командою фахівців сільської ради, депутатським корпусом робиться та робитиметься усе необхідне для створення гідних умов для навчання у всіх школах громади, створення потужної матеріально-технічної бази, залучення новітніх технологій.

         Висловлюю щиру вдячність за Вашу важливу, творчу, самовіддану та подвижницьку працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, які повсякчас ви даруєте своїм вихованцям.
        Переконаний, що спільними зусиллями ми в повній мірі реалізуємо нашу головну мету – забезпечимо якісну освіту кожній дитині, створимо належні умови для самореалізації й всебічного розвитку особистості.
         На сьогодні знаково співпало ще одне без перебільшення освітянське визначне свято – 155-ти річчя заснування Якушинецької школи, яка стала опорною школою громади, а її  вже вікові традиції і досягнення не тільки щороку примножуються, але в першу чергу є основою виховання молоді.

Тож сьогодні, вручаючи у ювілей сертифікат на 5 тис. грн. з фонду сільського голови Якушинецькій школі, я бажаю усім освітянам громади, щоб на цьому благородному шляху вас завжди супроводжували успіхи, високі досягнення і в подальшому прославляли громаду і Україну, нехай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди,  ваші серця зігріває людська довіра та любов, а  вчительські нелегкі будні приносять тільки радість і будуть плідними. Нехай учні будуть старанними — такими, якими можна пишатися, а в родині  запанують щастя і затишок. Здоров'я, любові, достатку і всіх життєвих благ!
         Натхнення й творчості в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої Батьківщини.

 

Сільський голова                                                                                                 Василь Романюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь