A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ВІТАННЯ ЯКУШИНЕЦЬКОГО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ ВАСИЛЯ РОМАНЮКА ІЗ ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ, ДНЕМ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА ТА ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ

Дата: 14.10.2019 09:47
Кількість переглядів: 2072

Фото без опису

 

ДОРОГІ ОДНОСЕЛЬЧАНИ!

 

Сьогодні Україна відзначає три славетних свята – День захисника Вітчизни, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.

Це  свята всіх справжніх чоловіків України, гідних нащадків великих прадідів, у чиїх жилах тече гаряча козацька кров, перш за все тих, хто пройшов справжню війну, і тих, хто стоїть на сторожі Батьківщини. Тих, хто відслужив в армії і тих, хто тільки готовий її поповнити. Це свято – це пам'ять синів і дочок, які віддали своє життя за свободу Батьківщини, за Вашу з нами свободу і незалежність. Але 14 жовтня – це не тільки свято для людей в погонах, але й  захисників у щоденному житті, тих, хто підтримає у важку хвилину та захистить від життєвих негараздів.

Прийміть щирі вітання з Днем захисника України! Сьогодні ми звертаємося до Матері Божої з проханням про мир, добро, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє українців. Щоб на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов'ю, щирістю і всепрощенням. Сердечно бажаю вам щастя, радості, добра і натхнення на успішні починання на користь України. Нехай єднає нас невгасиме світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці, а в нашому домі – Україні оселиться мир, злагода і благополуччя.

 

Сільський голова                                Василь Романюк

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь