A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

СПОРТИВНІ БУДНІ ГРОМАДИ

Дата: 16.10.2019 14:55
Кількість переглядів: 645

Початок місяця відзначений участю наших команд у Міжнародних змаганнях зі спортивного туризму «Волинь».

          Всього у змаганнях брало участь понад 200 спортсменів-туристів, 15-ть команд молодшої вікової групи, 15-ть середньої та 6-ть команд старшої вікової групи. Брали участь представники Білорусії, Литви, Латвії та України (команди Волинського обласного Центру туризму, спорту та екскурсій;  Вінницького обласного центру туризму, спорту, краєзнавства та екскурсій Донецькиого обласного центру туризму та краєзнавстваЗапорізького обласного центру туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді; КЗ "Рівненська обласна станція юних туристів" "Сумський обласний центр відпочинку, оздоровлення, туризму" Миколаївського обласного центру туризмуБориспільського міського центру туризму та краєзнавства учнівської молоді; Київського центр дитячо-юнацького туризму).

          У перший день спортсмени змагались в особистому заліку в трьох вікових групах на дистанціях «Смуги перешкод». Перше місце у середній віковій групі виборола Мурована Ганна, в молодшій шосте місце посіла Федченко Тетяна.

          У другий день спортсмени молодшої вікової групи долали понад 4 кілометровий, а в старшій 6-ти кілометровий крос-похід в лісовому масиві.        Команда, у складі якої були наші Федченко Тетяна та Охота Владислав посіли сьоме місце в молодшій віковій групі, а Мурована Ганна знову посіла перше місце.

          Одними із найскладніших були змагання на дистанції командної «Смуги перешкод», комплексна дистанція з технічними етапами включала скельні ділянки зі штучного рельєфу, навісні та крутопохилі переправи, вертикальні підйоми і спуски. Команда молодшої вікової групи у складі якої були спортсмени нашої громади посіла друге місце програвши переможцям одну секунду часу, а Мурована Ганна разом зі своєю командою знову здобула перемогу.

          За результатами 3-денної боротьби переможцями у Міжнародних змаганнях зі спортивного туризму серед молодшої вікової групи стала команда Вінницького обласного центру туризму, ІІ місце — у туристів Миколаївської області, а бронзові нагороди дістались команді Литви.

           В старшій групі спортсменів лідерами стали команда з Кобрина (Республіка Білорусь), ІІ місце - в представників Донецької області, а бронзові нагороди дістались команді Вінницького обласного центру туризму.

          Переможці та призери отримали грамоти, дипломи, кубки й медалі від організаторів. Також всі учасники отримали невеличкі сувеніри на згадку від господарів змагань.

       Кілька слів про наших спортсменів. Мурована Ганна – яка була переможницею протягом усіх днів змагань, є кандидатом в майстри спорту зі спортивного туризму, Федченко Тетяна теж призер змагань, має третій дорослий розряд, а Охота Владислав володар третього дорослого розряду. Всі вони вихованці гуртка  зі  спортивного туризму під орудою тренера Миколи Добровольського. Наразі, ні в кого немає сумнівів у великому спортивному майбутньому громади.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь