Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

СПОРТИВНІ БУДНІ ГРОМАДИ

Дата: 16.10.2019 14:55
Кількість переглядів: 661

Фото без опису

Початок місяця відзначений участю наших команд у Міжнародних змаганнях зі спортивного туризму «Волинь».

          Всього у змаганнях брало участь понад 200 спортсменів-туристів, 15-ть команд молодшої вікової групи, 15-ть середньої та 6-ть команд старшої вікової групи. Брали участь представники Білорусії, Литви, Латвії та України (команди Волинського обласного Центру туризму, спорту та екскурсій;  Вінницького обласного центру туризму, спорту, краєзнавства та екскурсій Донецькиого обласного центру туризму та краєзнавстваЗапорізького обласного центру туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді; КЗ "Рівненська обласна станція юних туристів" "Сумський обласний центр відпочинку, оздоровлення, туризму" Миколаївського обласного центру туризмуБориспільського міського центру туризму та краєзнавства учнівської молоді; Київського центр дитячо-юнацького туризму).

          У перший день спортсмени змагались в особистому заліку в трьох вікових групах на дистанціях «Смуги перешкод». Перше місце у середній віковій групі виборола Мурована Ганна, в молодшій шосте місце посіла Федченко Тетяна.

          У другий день спортсмени молодшої вікової групи долали понад 4 кілометровий, а в старшій 6-ти кілометровий крос-похід в лісовому масиві.        Команда, у складі якої були наші Федченко Тетяна та Охота Владислав посіли сьоме місце в молодшій віковій групі, а Мурована Ганна знову посіла перше місце.

          Одними із найскладніших були змагання на дистанції командної «Смуги перешкод», комплексна дистанція з технічними етапами включала скельні ділянки зі штучного рельєфу, навісні та крутопохилі переправи, вертикальні підйоми і спуски. Команда молодшої вікової групи у складі якої були спортсмени нашої громади посіла друге місце програвши переможцям одну секунду часу, а Мурована Ганна разом зі своєю командою знову здобула перемогу.

          За результатами 3-денної боротьби переможцями у Міжнародних змаганнях зі спортивного туризму серед молодшої вікової групи стала команда Вінницького обласного центру туризму, ІІ місце — у туристів Миколаївської області, а бронзові нагороди дістались команді Литви.

           В старшій групі спортсменів лідерами стали команда з Кобрина (Республіка Білорусь), ІІ місце - в представників Донецької області, а бронзові нагороди дістались команді Вінницького обласного центру туризму.

          Переможці та призери отримали грамоти, дипломи, кубки й медалі від організаторів. Також всі учасники отримали невеличкі сувеніри на згадку від господарів змагань.

       Кілька слів про наших спортсменів. Мурована Ганна – яка була переможницею протягом усіх днів змагань, є кандидатом в майстри спорту зі спортивного туризму, Федченко Тетяна теж призер змагань, має третій дорослий розряд, а Охота Владислав володар третього дорослого розряду. Всі вони вихованці гуртка  зі  спортивного туризму під орудою тренера Миколи Добровольського. Наразі, ні в кого немає сумнівів у великому спортивному майбутньому громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь