A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

РОБОЧІ БУДНІ ІНСПЕКЦІЇ З БЛАГОУСТРОЮ

Дата: 09.01.2020 14:10
Кількість переглядів: 340

Не таємниця, що питання поводження зі сміттям у громаді є одним з найактуальніших. Переважна більшість наших людей розуміють важливість правильної утилізації сміття, добросовісно ставляться до цього. Але трапляються й прикрі випадки порушень, безвідповідального, байдужого відношення  окремих жителів до умов проживання інших людей, а по великому рахунку й до самих себе.

  Одними з найрозповсюдженіших порушень залишаються залишення органічного сміття у контейнерах для скла, пластику та навколо них, тобто засмічення території населених пунктів.

На такі факти інспектори з благоустрою змушені реагувати принципово, документувати їх та направляти матеріали на розгляд адміністративної  комісії сільської ради.   Так, впродовж грудня ними складено адміністративні протоколи на 3-х порушників, які викидали сміття в с. Лисогора ( на вул. Грушевського) та Якушинці ( на вул. Новоселів). На усіх порушників накладено штраф в сумі 340 гривень.

 Разом з тим, штрафні санкції – не самоціль, лише розуміння самих жителів щодо неприпустимості подібних фактів, сприятиме утриманню вулиць наших сіл в естетичному й привітному вигляді. Громада - наш дім, шануймо його.       

 

  Фото без опису

 

 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь