A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ВІДБУВСЯ РОБОЧИЙ ВІЗИТ ОЧІЛЬНИКА ОБЛАСТІ В ГРОМАДУ

Дата: 14.01.2020 14:29
Кількість переглядів: 493

Фото без опису

 

Сьогодні відбувся робочий візит голови Вінницької обласної державної адміністрації  Владислава Скальського до Якушинецької громади.

Перш за все, очільник області  детально ознайомився з роботою Центру надання адмінінстративних послуг.

Неабияку увагу Владислав Володимирович приділив функціональності ЦНАПу, якості надання послуг, а деякі сервіси протестував особисто, наголосивши на основному завданні Центру – забезпеченні доступності послуг для усіх категорій населення (пряма мова): «Концепція децентралізації полягає в тому, щоб максимально наблизити надання тих чи інших послуг до населення. Центр надання адміністративних послуг Якушинецької ОТГ є справді зручнимособливо з урахуванням того, що ця об’єднана територіальна громада більша за площею, ніж м. Вінниця – 122 кмпроти 115 км2. Тут ми бачимо яскравий приклад сучасного ЦНАПу, забезпеченого усім необхідним технічним обладнанням, меблями, а також спеціалістами. До речі, минулого року бюджет села поповнився 1 млн. 355 тис. грн завдяки роботі Центру надання адміністративних послуг. В будь-якому разі, основний пріоритет – отримувати якісний зворотній зв’язок відвідувачів та щоденно покращувати свою роботу і процедуру надання, обсяг цих послуг для того, щоб люди мали можливості отримувати всі ці послуги під одним дахом. Важливо, що міжнародні проєкти також допомагають перспективним та прогресивним об’єднаним територіальним громадам щодо забезпечення таких Центрів. У цьому зацікавлена не лише держава, а й наші партнери. Між іншим, протягом першого кварталу 2020 року за рахунок державної програми ЦНАП Якушинецької ОТГ отримає обладнання для видачі посвідчення водія та реєстрації транспортних засобів».

Ознайомлюючись з умовами праці співробітників структурних підрозділів сільської ради, очільник області першочергову увагу звертав на пріоритети в роботі й шляхах її  вдосконалення.

Схвальний  відгук  пролунав на адресу добре відомої пану Владиславу   системи електронного голосування «Громада», яка успішно працює в нашій ОТГ вже третій рік.

 При обговорення із сільським головою Василем Романюком  Стратегії розвитку громади, Владислав Володимирович відзначив її актуальність, реалістичність й наголосив на важливості  внесення нових питань по мірі приєднання до ОТГ нових громад.

Вивчаючи результати роботи громади за останній рік, голова облдержадміністрації  високо оцінив обсяг виконаної  роботи з будівництва нових, соціально орієнтованих об’єктів, таких як дитячий садочок «Золота Рибка», амбулаторії, ремонту Якушинецького ліцею, закладів культури, реконструкції очисних споруд, спорудження безпекової системи відеоспостереження, дитячих та спортивних майданчиків, ремонту доріг, а також ефективне впровадження новітніх технологій, зокрема спорудження системи теплових насосів, яка дозволить використовувати альтернативну енергію при опаленні Якушинецького ЦКтаД.

Не обійшов увагою Владислав Володимирович й Якушинецький ліцей, де спілкуючись із вчителями, значну увагу приділив успішному функціонуванню програми «Нова українська школа», методичним питанням. Зустрівся голова ОДА  і  з призером Світової олімпіади з географії  Андрієм Марценюком та заслуженим вчителем України Галиною Заболотною.             В цілому очільник ОДА високо оцінив роботу із розбудови освіти в громаді, а саму Якушинецьку ОТГ – як успішну та перспективну.

 

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь