Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

СВЯТКУЄМО ЮВІЛЕЙ

Дата: 03.04.2020 11:16
Кількість переглядів: 370

Фото без опису

 

Сьогодні святкує  свій 90-річний ювілей зарванчанка Ніна Пилипівна Голуб. Ювілярка є зразком гідного представника громади, добре відома жителям села уважним й чуйним ставленням до  людей,   принциповою, активною життєвою та громадянською позицію в питаннях благоустрою, вирішення важливих для сельчан питань.

Все своє життя Ніна Пилипівна сумлінно працювала в медицині та галузях народного господарства у непрості, буремні часи, має безліч відзнак та нагород за самовіддану працю, гідно, в дусі поваги до людей й народних традицій  виховувала дітей та онука, а по сьогоднішній день передає життєву мудрість молодому поколінню.

Вже багато років ювілярка є ініціатором, першим і найактивнішим учасником заходів із благоустрою вулиць та громадських місць села Зарванці, які завдяки таким добросовісним і уважним людям як  Ніна Пилипівна,  мають привітний та естетичний вигляд.   

Миру, міцного здоров’я та довгих років життя Вам та Вашій родині, дорога Ніно Пилипівно!        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь