A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ПРИВІТАННЯ ЯКУШИНЕЦЬКОГО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ ВАСИЛЯ РОМАНЮКА З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ ТА ДНЕМ ОТГ

Дата: 27.06.2020 19:00
Кількість переглядів: 1040

Фото без опису

Дорогі односельчани!

 

 

Щиро вітаю вас із Днем Конституції України та святом Якушинецької об’єднаної територіальної громади.

28 червня 1996 року назавжди залишиться видатною подією в історії нашого народу. У цей день Україна обрала шлях незалежного розвитку, закріпила це в Конституції, підтвердивши своє прагнення стати демократичною, соціальною, правовою державою.

Святкуваня Дня Конституції України - це не просто данина традиції, а можливість проявити силу патріотизму, згадати ті зусилля і втрати, з якими наші предки відстоювали права на свою свободу, а сьогодні наші воїни знову захищають суверенітет і боронять цілісність країни від російської навали.

          Саме Конституція гуртує усі покоління, а Батьківщина починається з кожного із нас.

Наш високий громадянський обов’язок – поважати Конституцію, слідувати її положенням, підвищувати правову культуру.

На жаль, цогоріч ми не можемо традиційно зустрітись усі разом для святкування цих важливих для нас свят, однак від цього вони не стали для нас менш урочистими, а виконана усіма нами робота для громади менш значною.

А святкувати дійсно є що, оскільки свято ОТГ це свого роду рубіж виконаної роботи, яка й цього року, незважаючи на ведені суворі карантинні обмеження, була результативною. Ви на власні очі бачите роботу щодо створення та капітальних ремонтів необхідних для громади об’єктів, насамперед соціального призначення, нової амбулаторії, інклюзивно-ресурсного центру, шкіл, дитячих садочків, закладів культури, розбудови інфраструктури, насамперед будівництва та ремонту доріг, освітлення та багато іншого.

        Однак, це все було б неможливо без доброзичливих, щирих й безкорисних людей,  які постійно надають допомогу громаді.  Це – меценати Олег Вишнівський, голова ТОВ «Фітосвіт ЛТД», Ігор Данилишин, голова ТОВ «Домінанта», Олександр Мріщук, директор підприємства «Екодім», підприємці Роман Мельник, Юрій Грузевич, Анатолій Рябоконь, Роман Вербицький, Олександр Підгорняк, В’ячеслав Трачук, Віктор Матвійчук, голови об’єднань Сергій Сінчук, Юрій Пілецький.

       Не таємниця, що питання благоустрою для нас є одним з найактуальніших і значною мірою естетичний й привітний вигляд наші вулиці, парки та сквери мають завдяки тим людям, які не обмежуються працею у межах свого подвір’я, а дбають про благоустрій  та порядок і поза межами своїх осель.

       Це - Ольга Бандузь, Ніна Голуб, Іван Козяр та багато інших людей.

Тож у ці свята щиро бажаю Вам міцного здоров’я, миру, щастя, достатку, любові,  натхненної праці та успіхів задля розбудови стабільної і процвітаючої України та громади.

 З святами Вас,  дорогі земляки!

 

 

Якушинецький сільський голова           Василь Романюк

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь