A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ЗАВЕРШУЄМО ЧЕРГОВИЙ МАСШТАБНИЙ ПРОЄКТ

Дата: 31.08.2020 16:37
Кількість переглядів: 1189

Фото без опису

 

Не секрет, що  неабияку увагу наших жителів привертає ремонт приміщення Якушинецького  Центру культури та дозвілля, який є  одним із сучасних, без перебільшення високотехнологічних проєктів.

Нагадаємо, попередньо з початку було повністю перекрито дах будинку культури, а під площею перед БК за сучасними технологіями  змонтовано систему теплових насосів (виготовлено 26 скважин, прокладено та обладнано систему трубопроводів, які заведені до будівлі) й використовуватимуть енергію землі для опалення Центру, тобто принципово нового, альтернативного джерела, а це дозволить суттєво зекономити кошти на оплату енергоносіїв. У приміщення заведено систему водопостачання, каналізацію, обладнано санвузол, умивальник, здійснено утеплення фасадної частини будівлі, на якій змонтовано систему зовнішнього освітлення, проведено гідроізоляцію підмурка, а в середині проведено повний ремонт усіх внутрішніх приміщень –  прокладання нової електропроводки, шпаклювання стін, монтаж підвісних стель, сучасних радіаторів водяного опалення.   

Це дозволить проводити заняття із дитячими колективами в зручних та комфортних умовах. Наразі, вирішується питання встановлення додаткового нового, потужного трансформатора для якісного й безперебійного енергопостачання.

Наразі, маємо наочне підтвердження нашого основного принципу: «Не словом, а ділом».       

     

         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь