A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Засідання Виконавчого комітету

Дата: 15.03.2018 16:00
Кількість переглядів: 1083

13 березня відбулося чергове засідання Виконавчого комітету Якушинецької сільської ради. Були присутні 17 з 18 його членів.

Відповідно до порядку денного, обговорено та прийнято рішення з ряду важливих та актуальних питань громади, зокрема:

  • прийнято рішення щодо затвердження проектно-кошторисної документації на ремонт дорожнього покриття по вул. Н. Яремчука в с. Якушинці та по вул. Садова сел. Березина, відповідно до якої заплановано асфальтування вулиць за кошти державного та місцевого бюджетів у співвідношенні 50 на 50 відсотків;
  • прийнято рішення про виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію освітлення паркової зони по вул. Новоселів у с. Якушинці.

Почастішали звернення громадян про надання дозволу на розміщення елементів благоустрою. Три таких питання було розглянуто та прийнято відповідні рішення.

Прийнято рішення про надання матеріальної допомоги в сумі 29500 грн., з них: 1000 грн. – на поховання, 28500 – на лікування громадянам.

Також прийнято рішення щодо присвоєння та перейменування ряду поштових адрес.

Після завершення розгляду питань порядку денного сільський голова Романюк В. С. провів роз’яснювальну бесіду про правила поводження з побутовими відходами, зокрема про сортування сміття. Зазначено, що у відповідності до Закону України «Про відходи», обов’язок оплати за вивезення відходів покладено на жителів. Формування тарифу на вивезення твердих побутових відходів здійснюється наступним чином: 2,1 грн. – вартість пакета, 5,9 грн. – вартість послуги вивозу побутових відходів. Наголошено, що машина забирає сміття лише у мішках зі спеціальним логотипом, які можна купити у продовольчих магазинах населених пунктів об’єднаної громади. Працівниками Якушинецького комунального підприємства «Муніципальна поліція» регулярно проводиться обстеження території громади з метою недопущення виникнення стихійних сміттєзвалищ. Роз’яснюються правила поводження з відходами. На злісних порушників будуть складатися адміністративні протоколи. Телефонний номер гарячої лінії муніципальної поліції: 097 374 32 57.

 

Графік вивезення твердих побутових відходів з території Якушинецької сільської ради

 

с. Зарванці

  • друга субота місяця (від початку с. Зарванці до кафе «Каламбур» вул. Л.Українки, Руданського включно);
  • четверта субота місяця (від кафе «Каламбур» до кінця с. Зарванці);

 

с. Якушинці

 

  • перша,третя субота місяця (включно вул. Пирогова с. Зарванці);

с. Лисогора

  • перша субота місяця;

с. Ксаверівка

  • перший понеділок місяця;

с. Майдан, с. Слобода-Дашковецька

  • четвертий вівторок місяця

 

Наведений графік буде змінюватися, враховуючи побажання жителів та виконавця з вивозу відходів. Слідкуйте за оновленнями сайту.

Після засідання проведено індивідуальні зустрічі з керівниками комунальних закладів, де обговорено актуальні виклики сьогодення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь