A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ПРИВІТАЛИ ВЕТЕРАНА – УЧАСНИКА ПАРТИЗАНСЬКОГО РУХУ

Дата: 22.09.2020 15:55
Кількість переглядів: 1561

Фото без опису

 

Сьогодні, в День партизанської слави, Якушинецький сільський голова Василь  Романюк, представники громадських ветеранських організацій Вінницького району, вже традиційно завітали до без перебільшення, живої легенди, безпосереднього активного учасника партизанського руху, полковника у відставці, кавалера бойових орденів "Червоної Зірки" та "За мужність",  Анатолія Петровича Медвєдева.

Немає в громаді більш героїчної та легендарної постаті, ніж Анатолій Петрович, який ще у зовсім юному віці, спільно із воїнами 38-ї армії,  звільняв Вінничину від фашистів, а після війни обрав нелегкий шлях кадрового військового, присвятивши службі все своє життя.

Ще більшої гордості за нашого видатного земляка, надає той факт, що ветеран, можна сказати долею тісно пов’язаний із громадою. Багато років  служив полковник Медвєдев А.П. в частині РВСП (ракетних військ стратегічного призначення), яка дислокувалася в Якушинцях, на посаді головного інженера, а згодом, її командира.  

Теплі слова привітань вчергове й цьогоріч пролунали від очільника громади та гостей. Вручив Василь Станіславович ветерану і грошову  винагороду  і привітання від імені усієї громади.

До речі, увага ветерану з боку сільського голови приділяється постійно. Нещодавно виникла в Анатолія Петровича проблема із питною водою, підвела криниця. Того ж дня, представники сільської ради підвезли необхідну кількість води, а ще через два дні криниця була  розчищена та поглиблена.

Здоров’я Вам та довгих років життя, Анатолію Петровичу!

 

Фото без опису

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь