A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ВІТАННЯ ГОЛОВИ ЯКУШИНЕЦЬКОЇ ОТГ ВАСИЛЯ РОМАНЮКА З ДНЕМ СЕЛА МАЙДАН

Дата: 08.11.2020 08:36
Кількість переглядів: 945

Фото без опису

                     Дорогі земляки, гості громади!

Щиро вітаю Вас із  храмовим святом села Майдан та Днем святого великомученика Дмитра Солунського!

 

День села – це свято, яке єднає всіх жителів нашої громади, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє.  Історія кожного села є часточкою історії нашої держави. А її, як  відомо, творять добрі, щирі та працьовиті люди. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

Відзначення Дня села символізує любов до рідного краю, до його колишніх і нинішніх героїв, його історії та культури. Саме історія Ваших пращурів, притаманні їм мужність, працелюбність, оптимізм, віра в добро і справедливість, багато в чому сприяли зростанню та розвитку Вашої малої Батьківщини, села Майдан. Впевнено можу сказати, що найбільшим її багатством є ви, його жителі – щирі, привітні та гостинні люди. І лише Ваше уміле господарювання, любов до рідного села, стали основою втілення в життя найзаповітніших мрій, всіх добрих справ та задумів кожної сім”ї.

Сьогодні у Вас подвійне свято – День рідного села  та одне з найважливіших релігійних свят осені – святого великомученика Дмитра Солунського, який за непохитну християнську віру 8 листопада 306 року був пронизаний списами римських воїнів, за що його прославив Господь, наділивши мироточивістю, яка зціляла недужих.

В цей святковий день, від усієї душі зичу Вам та Вашим родинам міцного здоров”я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами. Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне село, прагненням до єдності та порозуміння, а душі - любов”ю та щирістю.

 

Якушинецький сільський голова           Василь Романюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь