A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ЗАПОЧАТКОВАНО НОВИЙ СТИЛЬ РОБОТИ

Дата: 23.12.2020 09:34
Кількість переглядів: 2044

Фото без опису

Після долучення до нашої громади нових сіл, суттєво  збільшилася територія і це вносить свої корективи  у роботу, оскільки часу «на розкачку»  немає. Найбільш актуальним  на сьогоднішній день є вивчення стану справ на місцях, визначення пріоритетних завдань, шляхів, черговості та строків їх вирішення.

Найефективнішою моделлю роботи у цьому є виїзд керівників та відповідальних осіб по напрямках роботи безпосередньо на місця, у знову приєднані населені пункти і робота з людьми. І не тільки  із працівниками бюджетних установ та колишніх сільських рад, але й з жителями цих сіл, оскільки саме їхня думка, їхнє бачення подальшого розвитку й пріоритетності вирішення питань є дуже важливою.

І саме тому сільський голова Василь Романюк із керівниками та відповідальними працівниками по напрямках (капітальне будівництво, адміністративні послуги, освіта, культура та інш.) виїздять у «нові» села.

Під час такої роботи на місцях, наочно вивчаються проблемні питання, обов’язково вивчається думка людей для  визначення черговості й механізму їх вирішення.

А проблемних та актуальних питань багато. Це - стан доріг, закладів освіти, культури, дошкільних закладів, необхідність забезпечення надання адмінпослуг на місцях, вирішення комунальних питань, благоустрою та багато іншого.

І розстановка пріоритетів тут теж дуже важлива, адже чи не кожен ремонт, будівництво чи реконструкція, потребує підготовки значних обсягів документів, проходження тендерних та інших  процедур, а головне – планування витрат бюджетних коштів.      

А від цього залежить і подальша робота і кінцевий результат.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь