A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Привітання голови Якушинецької ОТГ Василя Романюка з Новим роком та Різдвом Христовим

Дата: 31.12.2020 08:29
Кількість переглядів: 2339

Фото без опису

ШАНОВНІ  ЗЕМЛЯКИ,  ГОСТІ ГРОМАДИ!

 

Ось і закінчується  2020 рік, який був далеко не простим для усієї держави та громади. На жаль, життя вносить свої корективи. Сьомий рік триває війна на сході країни й наші захисники ціною свого життя продовжують боронити цілісність та незалежність держави, а пандемія небезпечної хвороби внесла свої заборони та обмеження.

Однак, яким буде рік прийдешній, багато в чому залежить від нас самих так само, як неможливо викреслити і наші здобутки. Насамперед, громада стала набагато більшою, а значить міцнішою. Багато необхідної роботи вже зроблено для добробуту наших людей  та ще більше потрібно зробити надалі.

 Тому ми і цьогоріч вкотре перегортаємо ще одну, чергову сторінку нашого життя, нашої історії, такою, якою вона є. Вірю, що любов до рідного краю, прагнення зробити його кращим, будуть головною нашою опорою у наступному, 2021-му році. 

На ці свята, звідусіль з'їжджаються до рідної домівки рідні та близькі, навстіж відчинені ворота кожної оселі в очікуванні добра, оберегом горять на святковому столі вогні - так було з прадавніх часів і буде завжди, поки живуть у серці почуття великої родини, любові до ближнього, єднання і злагоди.

Тож нехай об'єднаються в новому році всі добрі починання і звершення заради майбуття! Сердечно  вітаю усіх Вас зі святами та бажаю міцного здоров`я, миру, достатку, сімейного благополуччя, тепла та любові у душах і серцях, Божої благодаті у кожен дім, а чарівність новорічної ночі й різдвяної коляди, нехай дарують  життєву силу  й натхнення на добрі справи, здійснення усіх задумів та сподівань,  досягнень і  здобутків.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

 

     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь