A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

РОЗПОЧАЛАСЯ РОБОТА НА МІСЦЯХ

Дата: 25.01.2021 17:40
Кількість переглядів: 1529

 

 

 

 

 

Фото без опису

Не таємниця, що із приєднанням до Якушинецької громади нових населених пунктів, які займають значну територію,  мають  велику інфраструктуру і багато об’єктів соціального та адміністративного спрямування, добавилось й багато роботи, в першу чергу через те, що далеко  не усі вони перебувають у належному стані.

 І найважливіше тут вірно розставити пріоритети, оцінити ситуацію та визначити черговість проведення робіт із відновлення таких об”єктів. Саме тому сільським головою, відповідальними працівниками сільської ради по напрямках діяльності, проводилася і продовжує проводитися серйозна аналітична робота, вивчення ситуації на місцях, а після цього - планування й організація проведення конкретних робіт.

 Зокрема, сьогодні сільський голова Василь Романюк та начальник відділу управління майном, архітектури та будівництва Віталій Костюк виїхали в с. Некрасово, де разом із розробником каналізаційних та очисних систем опрацювали питання початку будівництва нових очисних споруд, які обслуговуватимуть в першу чергу школу, будинок культури, багатоквартирні будинки та оселі громадян (за узгодженням),  оскільки старі очисні споруди й каналізаційна система повністю вичерпали свій ресурс і не можуть виконувати свої функції.  

Наступним опрацьовувалося питання модернізації системи опалення Дашковецької середньої загальоосвітньої школи І-ІІІ ступенів, яка є недосконалою та не відповідає  вимогам енергозбереження.

Робота із визначення пріоритетності відновлення та ремонтів об’єктів у населених пунктах громади триває та триватиме і серед них немає основних та другорядних, а  багато що в цьому залежить  не тільки від керівництва сільської ради, але й від організації роботи з людьми  в старостинських округах, ролі старост, їх вмінні організувати людей, в першу чергу активних жителів села, проведенні роз’яснювальної роботи з людьми, оскільки  щоденно виникає ціла низка абсолютно різних питань, які потребують вирішення, майже по усіх напрямках, від елементарного благоустрою та порядку до відновлення роботи об’єктів інфраструктури.

Тому лише разом можливо ефективно і грамотно організувати роботу, визначити нагальне та необхідне, розставити акценти та пріоритети.            

      Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь